Nagyon nem bírom Bélát (bár külsőleg nem rossz) de a barátnőjével aranyosak voltak. Nem? Furcsa hogy játssza az agyát, meg nagyképűsködik, de a barátnője miatt elsírja magát. Látszott, hogy szeretik egymást.
OMG ezt már tényleg nem hisezm el!! Már ebbe is beleköttök, hogy ez is mű volt -.- Holnap már azt fogjátok kitalálni, hogy Béci gigit is kitalálta, igazából nem is létezik, csak megjátszák -.-
2011. márc. 16. 00:43
12/18 anonim válasza:
aranyosak voltak.
A sirasrol,nekem akkor rezeg igy a szam ha sirnom kell de nagyon probalom visszatartani,masok elott nem szoktam sirni,de a ferjem is mondta tegnap hogy na pont ilyen mikor sirnom kell de probalom visszatartani.
2011. márc. 16. 07:45
13/18 anonim válasza:
Ezerszer valódibb érzelmeket láttat Béci a barátnője iránt, mint az idegbajos, műbalhés Olivér a "nagy szerelme" felé mutatott. Egyébként pedig csak az látja folyamatosan nagyképűnek, aki már eleve féltékeny rá valami okból kifolyólag, illetve bedől a szerencsétlen Alkesz lejárató dumájának. Sok ember már csak irigységből is utálja azokat az embereket, akik küllemileg, vagy belbecsileg többet érnek náluk, akkor inkább már pártfogolja azt, aki TALÁN még nála is szerencsétlenebb az életben. Ők istenítik Alkeszt.
2011. márc. 16. 07:56
14/18 anonim válasza:
Latszik hogy oszinte szerelem rol van szo.72%-osnak uzenem hogy mi koze a benti eletnek a kintihez?Mindegyikrol lehet jot is es rosszat is irni.Az eddigi valaszaid alapjan viszont meg lehet allapitani hogy mennyire egy bunko alak vagy,mar meg sem kell nezzem a szazalekot es tudom hogy te valaszoltal.Itt eled ki magad?Jol esik amikor mindenkit kiosztasz,nem csoda hogy te meg Alekosz fan vagy,szinte hasonlitsz ra,buta vagy mint a sotet semmi.Te tudod veletlenul hogy a margarint mire hasznaljak?Hat a tegnap megmutatta hogy milyen sotet.Olyan bargyu pofat vagott mint egy idiota.Kedves kerdezo:bocs de mar unom hogy egyesek nem fernek a borukben!
2011. márc. 16. 09:23
15/18 anonim válasza:
07:56
egyetértek!
2011. márc. 16. 11:07
16/18 anonim válasza:
72 beszél a nagyképűségről.na amit ő csinál az hűen tükrözi az általa becsmérelt nagyképűséget!
2011. márc. 16. 12:36
17/18 anonim válasza:
Támadnak a Béci fanok XD
Csak az a baj, hogy egyre mélyebbre ássátok magatokat. Egymásnak, sőt saját magatoknak mondtok ellent minden egyes mondattal. A ti szisztémátok szerint, ha engem osztotok le ennyire, akkor ti is irigyek vagytok rám. Miért is vagyok meglepődve azon a sok sületlenségen amit összehordtok, azt nemtudom. A legelső hozzászólásomban próbáltam kinyílvánítani, hogy ez a megmozdulás nekem szimpatikus volt Bécitől, erre nekem estek, hogy alapból miért utálom. A kisujját nyújtja az ember, de nektek ez egész karja kell.
2011. márc. 16. 13:10
18/18 anonim válasza:
Még jó,hogy a barátnőjével emberi módon viselkedik.Ez természetes.
De ettől még nem válik szent Bélává,Jézus 13.apostolává.Már csak azért sem,mert Jézusnak csak 12 apostola
volt,következésképp szent Béla egy hamis próféta.
Legyünk vele jóindulatúak : a rendőrök azért futottak utána hogy autogrammot kérjenek tőle,és csak azért nem állt meg mert nem volt nála toll.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!