Mit gondoltok Béci és a barátnője jelenetéről?
Figyelt kérdés
Nagyon nem bírom Bélát (bár külsőleg nem rossz) de a barátnőjével aranyosak voltak. Nem? Furcsa hogy játssza az agyát, meg nagyképűsködik, de a barátnője miatt elsírja magát. Látszott, hogy szeretik egymást.2011. márc. 15. 23:22
1/18 anonim válasza:
Nekem ez szimpatikus volt, mert látszott, hogy nem mű sírás. A mű sírás az olyan Zsófikás, könnyek nélkül, mondjuk van aki kitudja erőltetni a könnyeit is, de itt látszott Bécin, hogy még a szája is remeg, és nálam legalábbis így van, hogy ha igazán sírhatnékom van, szintén remeg a szám.
2/18 anonim válasza:
Elmondanád hogy mikor játsza meg magát meg mikor nagyképű? Csak kíváncsiságból, mert az én tv-ben ez sosem látszik.
3/18 anonim válasza:
Mikor játsza meg magát? Mikor nagyképű?:O
Szinte egyfolytában. De aki ezt nem veszi észre, annak elmagyarázni sem lehet, szóval még csak kísérletet sem teszek. Már belefáradtam abba, hogy szűk látókörű emberek szemét próbáljam felnyitni.
A kérdésre válaszolva ez a jelenet valóban azon keves pillanatok közé tartozott amikor szimpatikusan viselkedett a Rácz Úr.
4/18 anonim válasza:
nem vagyok szűk látókörű, de annyira látszik, hogy bele akarják magyarázni az emberekbe ezt a Béci ilyen nagyképű meg olyan beképzelt maszlagot. Még a h.lye is látja, hogy ez nem nagyképűség. Csak egy bolond elkezdte ezt mondani (jelen esetben alekosz, mert ő találta ki, hogy Béci azért nagyképű, mert mert hinni abban, hogy megnyeri a párbajt) és azután már mindenki ezt szajkózta. De egyébként meg lehet nézni melyik a nagyképű: alekosz vagy béci. Szerintem 99-1%-ra nyerne alekosz.
5/18 anonim válasza:
Ahogy először megláttam a tekintetét és ahogy először megszólalt már abban a pillantban érzékeltem nagyképűségét. Ha ő nem nagyképű, akkor senki nem az. Na meg ez húdef.szakeményrappergyerekvagyokyoungG dumája...Mi ez ha nem nagyképűség? Ráadásul lop, fenyegetőzik, megszegi a szabályokat. A származásáról nem beszélek, mert attól még lehetne normális, de nem az. És közben játsza az igazságos szerepét. Mi ez ha nem megjátszás? Tudom megszegtem ígéretem miszerint nem kezdem el, de kihoztad belőlem. Na de fogadjunk, hogy Béci fanhoz méltó módon fogod megmagyarázni...
6/18 anonim válasza:
nekem sincs kedvem vitatkozni, meg mivel nagyokos módjára megjegyezted, hogy biztos folytatni fogom, már csak azért se fogom...Én tudom meg szerencsére sokan mások, hogy nem lop, nem játsza meg magát és nem szegi meg a szabályokat.
7/18 anonim válasza:
De folytattad XD
Ha te és még sokan mások tudják, hogy nem lop, nem szegi meg a szabályokat az mind szép és jó, csak a Rácz Úr nemtud erről, neki elfelejtettetek szólni:D
8/18 anonim válasza:
jólvan, legyen úgy! okos enged....
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
Nekem a pityergés nagyon is műnek tűnt, ugyanis ez a szájrángás 1-2 ismerősömnél tipikus jele az erőltetett bőgésnek, már én is profin csinálom ha kell.. ettől függetlenül aranyosak voltak, és műsírás ide vagy oda Béci biztos nagyon boldog és meghatódott volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!