Jótékonykodjanak a nyereményükkel, meg a műsor bevételeivel! -.-
2011. márc. 15. 16:06
4/27 anonim válasza:
Szerintem is, egy ilyen műsort azért néz az ember hogy szórakozzon, nem pedig azért hogy szarul érezze magát a szegények miatt.
Én pl. nem szeretem nézni az ilyen videókat ahol kis gyerekek beszélnek róla h milyen rosszul élnek, és nem azért mert szívtelen vagyok, csak éppen nem azért ülök le a TV elé hogy szarul érezem magam.
2011. márc. 15. 16:06
5/27 anonim válasza:
Álszent dolog: Pont a segélyen élő kokszosok, és útszéliek mondják, hogy jótékonykodj. Hát takarodjanak vissza anyjukba, az RTLKlubbal együtt!
2011. márc. 15. 16:55
6/27 anonim válasza:
szerintem meg szép dolog...azért jótékonykodnak velük mert nagy a műsor nézettsége...
2011. márc. 15. 17:01
7/27 anonim válasza:
Az most lényegtelen,h ki mit csinált,a lényeg,h megpróbálnak segíteni!Van aki a szted kokszost meg útszélit kedveli,és remélhetőleg küld majd 1-2sms-t.Van másik csatorna is,ha unjátok.1hét=sok gyermek életkörülményének változása(mégha csak minimálisan is)Igaz,h szórakozásból ülünk le nézni,és én sem szeretek ilyeneket nézni,DE legalább eszembe jut,h vannak még sokkal rosszabb körülmények közt élő emberek,mint én,ergó magamba nézek,hogy ne csak magam sajnáljam.1hét nem a világ,ki lehet bírni(hamár annyira unalmas nektek),e nemes cél érdekében!!!
2011. márc. 15. 17:05
8/27 anonim válasza:
Szép dolog, hogy segíteni akarnak.
DE: miért most, a műsor felénél találják ki, és miért csak 1 hétig tart? Arról nem is beszélve, hogy ha az eddigi párbaj szavazásokból befolyó sms-eknek egy bizonyos részét felajánlanák, akkor azért az is hatalmas összeg lenne.
Engem ez nagyon felháborít, hogy már megint a tv előtt ülő emberektől lejmolnak pénzt. Arról nincs hír, hogy pl Balázs, Stohl, vagy Lilu felajánlaná a fizetésének az X százalékát, pedig elég jól keresnek...Vagy a VV-ben dolgozó emberek sem hiszem hogy adakoznak. Nem, küldje a nép az sms-t....Kb mint mikor az árvízkárosultaknak gyűjtöttek, és nem is jutott el hozzájuk. Engem felb*sz ez a z egész. Próbálják úgy beállítani hogy ők mennyire jótékonykodók (Lilu is egy álszent) de abból nem hajlandók adni ami az ő zsebükbe megy.
2011. márc. 15. 19:51
9/27 anonim válasza:
Ez is igaz!De inkább ere küldjetek sms-t,mint a párbajokra.Reméljük,h eljut a pénz(legalább a tudat megvan).
2011. márc. 15. 20:45
10/27 anonim válasza:
Ez is igaz!De inkább erre küldjetek sms-t,mint a párbajokra.Reméljük,h eljut a pénz(legalább a tudat megvan).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!