Miért jöttök azzal, hogy a Ráczok kapjanak büntetést?
Ha néztétek az eddigi VV-ket, akkor láttátok, hogy ez az összes szériában előfordult, hogy odamentek rokonok, ismerősök és bekiabáltak, hogy szeretünk a lakók meg válaszoltak, hogy én is titeket. Egyik szériában sem kaptak ezért büntetést. De miért kéne? Semmi információt nem osztottak meg velük. Egyébként Gombinak is ott volt egyszer a tesója és nyomatta a jól vagyok -ot neki.
Vegyétek már észre, hogy ez szőrszálhasogatás amit csináltok, és akár mennyire is hisztiztek a semmiért nem fognak büntetést kapni. Az meg már tényleg röhejes ,hogy van aki ezért kizárást követelt.
(Igen benne van a szabályzatban, hogy nincs kontakt a külvilággal, de a műsor szerkesztője is elmondta, hogy azért nem lesz büntetés, mert azon kívül, hogy szeretünk és boldog névnapot nem hangzott el más)
Tudod amíg nem bűntetik meg Bécit végre addig nem is fogja tisztelni a szabályokat, pl a cserehéten is hogy Alekoszé az ágyhasználat joga, Béci éppen hogy csak azt nem mondta hogy leszrja. És mivel soha semmiért nem kap bűntetést, továbbra is megszegi.
Aki meg Éva köpését hozta fel az látszik hogy elvakult Éva utáló, mert a köpködés maximum gusztustalan de nem szabályszegés, a mások testi épségének veszélyeztetése amit Zsuzsi csinált az pedig az, és Béciék kiabálása is.
Ajánlom a sok magát okosnak képzelőnek hogy olvassa el a Villaszabályzatot a VV oldalán, aztán lehet kuss.
Azért miért nem sipákolt senki,hogy a Tepsszájút kirúgták,aztán "megbocsátottak"neki?
Na nekem attól kezdve hiteltelen az egész büntetősdi.
ha mindenki utálja Bécit,akkor a mostani párbajon miért nem szavaztátok ki?????
-Éva köpése nem lett büntetve.
-Olivér sem!
Az volt a büntetés,hogy nem lesz büntetés hagyjuk!
-Szandikát sem zárták ki!
Mindig csak a Ráczék vannak kihangsúlyozva!
Akkor ki is az elvakult?????
Azok akik istenitik a legnagyobb szarkeverő Évát,meg az alkoholista szájhős Alekoszt!
Ilyen emberek a menők,meg a legjobb arcok???
UGY IS BÉCI NYERI MEG?MERT AZ EMBEREK TÖBBSÉGE HÁLA ISTENNEK NEM ALEKOSZNAK TARTJA MAGÁT!!!!!!
JAJA persze!
Mindig csak a Béci a rossz!
A szent Éva is lopott:
1.a társai piáit összeöntötte
2.eldugja az alkoholt másnapra
3.pipere cuccokat lop,gyűjti a kis zacskójába,pedig már megkérték,h ne tegye!
Na ,neki nem kértek büntetést?
Nem tudom honnan szeditek ezt a baromságot,hogy Béci megfenyegette Alekoszt,mert ez egyáltalán nem volt fenyegetés,különben is Alekoszt sem kell félteni!
Ő az aki mindig manipulálja a nézőket,hogy Bécit rossz fényben tüntesse fel stb..
De ha olyan nagyon meg is fenyegette VOLNA akkor is jogos lett volna!
Alekosz befoghatja a pofáját,ez véleményem!
Marha nagy fenyegetés,hogy kolbászt zabál,meg kaviárt,meg,hogy kinnt "megtudná Alek mennyire is harap a Béci"Ettől vágjam hanyatt magam???
Olivér ugyanezt csinálta,csak Őt ezért istenitettétek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!