Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV Rácz testvéreknek az a...

VV Rácz testvéreknek az a büntetése, hogy Bécihez bemehetett Adri?

Figyelt kérdés
Hm...
2011. márc. 14. 20:12
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Úgy látszik igen. :S
2011. márc. 14. 20:14
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

kb. mint Olivéré volt! ...a NAGY SEMMI!

/hagy egye a fene.../

2011. márc. 14. 20:17
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Jajj fejezzétek már be, ez tényleg undorító. Olivérhez még a legelején bement a barátnője, Évához is bemehetett a barátja, Gombi is láthatta a nőjét... Bécinek egészen eddig várnia kellett. Szerintem megérdemli.
2011. márc. 14. 20:18
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem a csaját irigylem, ne undorodj. De kapjon büntetést mind a kettő, ha már le is közölték, hogy ott ordibáltak. Ne pedig ejnye Béci, így nem szabad a külvilággal kommunikálni, meg úgy, csak akkor adhatod át az ajándékod, ha feladatként kapod, szóval húzz az ajtóhoz és add át személyesen.

Engem verne így a Jóisten...

2011. márc. 14. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Azzal semmi baj hogy bemegy hozzá évfordulójuk van! De az hogy nem kap bűntetsét a kát Rácz, az ismét csak bizonyíték hogy az RTL kedvenckéi.

Olinak volt bűntetése, megette a fene, tiszta dili volt, neki pszichikai büntetése volt, de Bécikénél szóba sem került a bűntetés.

2011. márc. 14. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Gigi is kapott büntetést amikor a tesójához nem szólhatott pl. és a Bécinek egészen eddig kellett várni a a barátnőjére, Éva meg irigykedett, miközben ő találkozhatott a barátjával valentin-napon!

Úgyhogy nincsenek ők kizárva a büntetések alól, csak ez már megint a Béci utálók újabb összeesküvés elmélete!

2011. márc. 14. 22:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok Béci utáló, és azt azért te sem gondolod komolyan, hogy a mostani szabályszegésükért előre bűnhődtek.

Nekem csak az a bajom, hogy szabályszegésért retorzió jár, különben nem fogják betartani. Ráadásul az 50 misiért igenis izzadjanak vért. Mindegyik.

2011. márc. 14. 22:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal felháborítóbb volt, mikor Szandit kizárták, azután pedig visszavették a Sanyi kérésére!

Most mégis, kinek ártottak azzal, hogy visszaköszöntek a hozzátartozóknak? Titkok nem tudódtak ki ezzel, sokkal inkább szivároghatnak be a külvilági események a vendégek látogatásával. Ez nem más, mint közönséges rosszindulat, hogy ennyit óbégattok emiatt.

2011. márc. 15. 13:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatod kivételével még igazat is adnék neked. De a rosszindulat nem ott kezdődik, hogy szóvá tesszük, miért nem kap valaki jogosan büntetést, ha megszegi a szabályzatot, hanem ott, hogy beszóltok annak, aki jelezni meri a hiányosságokat.
2011. márc. 15. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!