Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért bántják ennyien Jerzyt?

Miért bántják ennyien Jerzyt?

Figyelt kérdés
Én komolyan nem értem mi vele a gond?Az vele a baj,h. szerepelt melegeknek szóló újságban?Kinek,mi köze van hozzá?Azért meg,h. beszédhibás, kinevetni gyerekes dolog.Nagyon igaz az a mondás,h.-Ezen a világon minden probléma abból adódik ha egy gyereket nem szeretnek.-Hát ő pedig tényleg nem kapott szeretet,ás még azt is csodálom,h.így elvan idegileg ,a ,,szép,, gyerekkora után.Még mielőtt az volna,h. biztos 14 éves csitri vagyok és oda vagyok érte:28 éves vagyok ,1 gyermek anyukája.
2011. márc. 14. 09:02
1 2 3
 11/23 Thurston ***** válasza:
52%

"Ezen a világon minden probléma abból adódik ha egy gyereket nem szeretnek."

Nagyon jó érv, de akkor gondolom azokat ugyanúgy nem szólod meg, akik embert ölnek, vagy lopnak, vagy bármi ilyesmi. Mert az ugyanúgy környezeti hatások eredménye.

Egyébként francot, egyáltalán nem jó érv, mert például a butaságának semmi köze ahhoz, hogy miként nevelkedett.

2011. márc. 14. 12:52
 12/23 anonim ***** válasza:
2011. márc. 14. 12:58
 13/23 A kérdező kommentje:
Thurston:ez nem érv,hanem tény...ezen nem szeretnék vitatkozni,de akkor is így van.De,igen megszólom a a tolvajokat,gyilkosokat,a pedofilokat,és az anyákat akik leköpik a gyereküket,meg elvágják az ütőerüket ,úgy,h. tudják a saját gyerekük talál majd így rájuk.Továbbra se értem miért volna buta.
2011. márc. 14. 14:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Sajnalom szegeny Jerzyt,butanak nem neveznem inkabb naivnak,de ez ertheto ha azt nezzuk hogyan not fel.
2011. márc. 14. 14:01
 15/23 anonim ***** válasza:
Igen,nagyon sok minden múlik a gyerekkoron.Egy ismerősömet az anyja állandóan pofon öntötte egy pohár vízzel,ezután kezdett el dadogni.Egy barátom meg megtalálta az anyját iskolából hazajövet,felakasztotta magát.Ő egy labilis idegzetű ember lett.Állandóan bajba keveredik és nagyon szeretetre éhes.Nekem nincs semmi bajom a Jerzyvel,igazából nekem semleges,viszont butának én sem mondanám,inkább naivnak én is.Amúgy meg ha buta is volna,hááát nem lehet mindenki okos :D:D:D
2011. márc. 14. 14:18
 16/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:37

A leköpés is Gigi amiatt volt te okos. Jerzy és Éva az elején nagyon is jóban voltak.

2011. márc. 14. 14:52
 17/23 anonim ***** válasza:
Thruston, te nagy hülyeségeket írsz. Aki pedig Gigit okolja a köpésért, az szintén. Bocs, de vitapartnernek is kevesek vagytok.
2011. márc. 14. 15:00
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
mert szimplán hülye..neharagudjunk akármilyen a családi élete erre nem lehet fogni...hány színész énekesnő nőtt fel intézetbe mondjuk vagy hányatott gyerekkora volt...ezzel takarózni röhelyes és Giginek is csak azért kell hogy ne unatkozzon meg plusz szavazótábor a lófejünek
2011. márc. 14. 16:43
 19/23 anonim ***** válasza:
Gigit úgy pumpálta szét a takaró alatt mint egy meglepően élethű guminőt aki csak ürítésre jó: lengyel import egyenesen Varsóból,és még kompresszor is van hozzá.Szép dolog a szerelem,főleg ha a nincs ló,jó a szamár is tipikus esete.Gondolom még néhányszor beleüríti Gigibe a felesleges váladékot amit a heréi termelnek,szegény lány meg csak izzad a takaró alatt és nem élvez semmit.Hiába,ez a srác tud élni,még a végén kiderül róla hogy az élet császára.
2011. márc. 15. 10:46
 20/23 A kérdező kommentje:
most ez hogy jön ide?
2011. márc. 15. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!