Én komolyan nem értem mi vele a gond?Az vele a baj,h. szerepelt melegeknek szóló újságban?Kinek,mi köze van hozzá?Azért meg,h. beszédhibás, kinevetni gyerekes dolog.Nagyon igaz az a mondás,h.-Ezen a világon minden probléma abból adódik ha egy gyereket nem szeretnek.-Hát ő pedig tényleg nem kapott szeretet,ás még azt is csodálom,h.így elvan idegileg ,a ,,szép,, gyerekkora után.Még mielőtt az volna,h. biztos 14 éves csitri vagyok és oda vagyok érte:28 éves vagyok ,1 gyermek anyukája.
amikor ott volt az Oliér észre sem vetted, h létezik, de utánna kinyitotta a pofáját
a másik ami nagyon fel tud idegesíteni, hogy amikor mondjuk a Béci veszekszik az évával vagy alekosszal akkor a háttérből belepofázik, de bezzeg magától sosem pofázik be senkinek
2011. márc. 14. 09:11
2/23 anonim válasza:
Én sem értem!Amúgy sokszor nagyon jó meglátásai vannak.Tudod vannak,akik az suggalják,hogy Jerzy gy.gyás,meg retardált.Azon nevetni,hogy úgy beszél ahogy,szégyen!Ezzel a háttérel még jó,hogy idáig is eljutott!Persze másnak is volt hasonló gyermekkora,de azt sem szabad elfelejteni,hogy minden ember más,bizonyos körülmények más hatással vannak-voltak rá.
2011. márc. 14. 09:16
3/23 anonim válasza:
Én nagyon bírom Jerzyt az egyetlen bajom vele : GIGI!!! Amióta vele van mindig neki akar megfelelni. Lehet amúgy nem lenne semmi baja Alekosszal meg Évával, sőt a fél kezem ráteszem erre, csak most hogy Gigi utálja őket akkor neki is utálnia kell, és úgy viselkedni.
De Gigi nélkül maximálisan Jerzy lenne a kedvencem, aranyos, jólelkű gyerek, én nem tartom őt butának, az meg hogy "nem tud beszélni" hülyeség, kicsit akadozik, de lengyelül hadar mint a fene, neki az megy jobban istenem, miért kell ezért bántani? Mostanában meg már tényleg csak élőben beszél olyan szerencsétlenül, de én is így beszélnék, ha élőben kelle beszélnem.
2011. márc. 14. 09:30
4/23 anonim válasza:
Mert egy agyatlan chipkatona.Ettől függetlenül jó gyerek.
2011. márc. 14. 09:33
5/23 anonim válasza:
Ha nem jelentkezik a valóvilágba senki nem tudja meg h melegeknek szóló újságban szerepelt. Azért többet fizettek gondolom. Ha nem derülne ki,én is bevállalnék egy ilyet. Kihuzna az a pénz a szarból
2011. márc. 14. 10:34
6/23 anonim válasza:
9:30! Talán mégsem csak Gigi miatt utálja azt, aki leköpte!
Te ezt mondjuk nagy-nagy szeretettel hálálnád meg?
Gigi a legnormálisabb nő a villában, és ezt Jerzy is nagyon jól tudja. Én is sajnálom a gyereket, mert csupán azért támadni ocsmány módon valakit, mert nincs olyan jó, menő szövege, amin a műsort néző - bár túl okosnak szintén nem mondható - emberkék szórakozni tudnának, elég ronda dolog. Az, hogy nem non-stop szórakoztatni képes emberekből áll a csapat, a tv-sek és a beszavazók döntése volt, csak magukat utálhatnák ezért.
2011. márc. 14. 11:37
7/23 anonim válasza:
Nem feltétlenül kellene a "hatalmas Olivér" távázására fogni minden változást a villában. Elég régóta vannak már bent a mostani játékosok, nem kell csodálkozni azon, ha belőlük is egyre többet hoz ki a bezártság miatti feszültség és az egymás elleni piszkálódás. A híres Olivér emiatt már sokkal előbb kiborult, nem volt képes már egy hónappal ezelőtt sem arra, hogy megbirkózzon ezzel. Most viszont nagyon nagy mellénnyel osztogatja kintről az észt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!