Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért bántják Alekoszt azzal...

Miért bántják Alekoszt azzal hogy nem tett le semmit az asztalra?

Figyelt kérdés
Most nem védeni akarom, de a többiek (jó Laci kivételével)mit tettek már le? mi az amire büszkék lehetnek? csak azért kérdezem mert mindenhol ezt olvasom, és nem értem hogy a többiek orvosok, ügyvédek, vagy mik akkor hogy őket ezért senki nem szapulja? (egyébként csak zárójelben jegyezném meg hogy ismerek polgármestert akinek csak 8 általánosa van ez még nem ok)
2011. febr. 27. 10:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%

Közelítsd meg úgy a dolgot, hogy Alekosz már 32 éves és még mindig a szüleivel él. A többiek közül Éva 28, mindenki más 25 alatti kb. (Laci kivételével). Egy átlag huszonévesnek ugyan mikor lett volna ideje letenni valamit az asztalra? Ilyenkor az ember még rendszerint tanul, vagy előkészíti az önálló életét. Na de 32 évesen azért legalább a szüleitől elköltözhetett volna.

(Évára visszatérve, szerintem ő is elégszer bizonyította, hogy tett már le valamit.)

2011. febr. 27. 10:31
 2/19 anonim ***** válasza:
Azért mert 32 éves.A többi(kiv.Laci) még nincs annyi,majd meglátjuk mi lesz belőllük.Ez a dolog is egyén függő,valakit ez nem zavar,valakinek meg fontos dolog.
2011. febr. 27. 10:33
 3/19 anonim ***** válasza:
Én is a szüleimmel élek, és a stúdióm is itt van. Sőt. Ha megnősülök, akkor szintén itt fogunk lakni. Méghozzá a szüleimmel.
2011. febr. 27. 11:13
 4/19 anonim ***** válasza:
amúgy nem a szüleivel él hanem van 1 saját lakása bocsi :D
2011. febr. 27. 11:48
 5/19 anonim ***** válasza:
50%

Én ezt így konkrétan nem hallottam, hanem inkább azt, hogy semmit se ért még el az életben, ami ennyi idős korban elvárt.

Nincs egy normális párkapcsolata, van az állítólagos Tündi, de Alekosz viselkedése alapján az nem egy normális párkapcsolat. Még mindig a szüleivel lakik, ennyi idősen már önálló életet kellene élni. Persze, manapság elég nehéz anyagilag, sokan nem tudnak saját lakáshoz jutni, tehát itt nem arra megy ki a dolog, hogy csóró, és nincs saját lakása. Inkább arra, hogy még mindig úgy él, mint egy tizenéves (és a nőkkel is úgy viselkedik, mint egy kanos, éretlen kiskamasz), nincsenek tervei az életével, nincsenek céljai, és 32 évesen még mindig nem kezdte el építeni a felnőtt életét. Csak úgy "van" bele a semmibe, és egyik napról a másikra.

Ha megnézzük a többi volt és jelenlegi villalakót, aki 25 felett van, már vannak elképzeléseik, céljaik az életükkel, párkapcsolat is, és tervek a jövővel.

2011. febr. 27. 11:56
 6/19 anonim ***** válasza:
57%
Kis csórikám (jól mondták bent a villában) egy nagy nulladék. Elkényeztetett barom(fi). Semmi haszna a létformájának, csak hogy hasonló szófordulatokkal éljek, mint ő maga. Kíváncsi vagyok, hogy a nagy istenítői mikor döbbenek rá végre.
2011. febr. 27. 11:59
 7/19 bumbi02 ***** válasza:
43%

az eddig leirtakkal egyetértek. én egyszer megmertem kérdezni hogy mit lehet benne isteniteni, én voltam a bunkó hogy lenézem azért mert csak 8 osztálya van. de igazából nem erről van szó. mint mások is irták, SEMMIT nem ért el az életben .. 32 éves létére.. én jelenleg 18 évesen többet értem el mint ő.

nincs párkapcsolata, és a stilusát tekintve nem is lesz komoly kapcsolata, oké hogy az embernek van egy ilyen korszaka hogy minden nőt meg akar kapni, de ezt már 32 évesen ki kéne nőni szerintem...32 évesen már családot kéne alapitani, biztos állás, és nem azt mondom hogy diplomája legyen, mer nem diplomából lehet megélni.. de legalább valamilyen szakma.. akár egy okj-s képzés, vagy felsőfokú szakképzés...

igazából kérdező, azzal hogy Alekoszt "bántjuk" a képzettségével, nem azt jelezzük hogy a többiek mennyire okosak hozzá képest.. nem. aki ilyen müsorban látja a jövöjét az szerintem vagy buta, vagy nagyon elkeseredett de inkább az első. csak őket ezért tényleg azé nem szapuljuk mert fiatalabbak alekosznál és több tervük van mint a nagy Alekinnyónak : nők és pia...

2011. febr. 27. 12:47
 8/19 anonim ***** válasza:
Aki ilyen műsorba jelentkezik, ez eleve nem tud magával mit kezdeni. Nem kell egyiket vagy másikat előbbre helyezni. Vitatkozik mindenki a hülyeségen. Pedig ez semmi másról nem szól, mint szimpátiáról. Ha valakit kedvelek, nem azt nézem ,hogy mi tett le az asztalra. Pár hónapja látjuk ezeket az emberek, miért hisszük azt, hogy ismerjük őket? Mindenki próbál valamilyen lenni, a maga módján. Tipikus magyar mentalitás, hogy nem tartjuk tiszteletben mások véleményét. És ez megy mindenhol: zenei ízlés, filmek, politika, stb.
2011. febr. 27. 13:05
 9/19 anonim ***** válasza:

Mert semmi mással nem tudnak vagdalózni.

Amúgy meg mit kellett volna elérnie? Van munkája, amivel jól elvan, van hobbija, jól érzi magát az életében. A szüleivel úgy él együtt, hogy szerintem mint nálunk 2 külön lakásnak van építve 1, mert múltkor mondta.

Igazából akik utálják Alekoszt semmi értelmes indokot nem tudnak felhozni ellene, így jönnek azzal, hogy 8 általánois, meg tanulatlan meg semmit nem tud felmutatni. Egyszerűen irigyek vagytok Alekoszra mert ugyanolyan emnber mint bárki más, de az emberek szeretik, az egyszerűsége, humora, és egyéb dolgai miatt.

2011. febr. 27. 13:05
 10/19 bumbi02 ***** válasza:

Igazából akik utálják Alekoszt semmi értelmes indokot nem tudnak felhozni ellene, így jönnek azzal, hogy 8 általánois, meg tanulatlan meg semmit nem tud felmutatni. Egyszerűen irigyek vagytok Alekoszra mert ugyanolyan emnber mint bárki más, de az emberek szeretik, az egyszerűsége, humora, és egyéb dolgai miatt.

egyáltalán nem csak az iskolázottságába kötünk bele csak nem veszitek észre a többi érvünket mer leragadtok itt.

tehát, Alekosz 32 évesen ugy viselkedik mint egy 15-18 éves éretlen gyerek aki csak egy dugást lát a másikban, mindennap más nő kell neki...szerintem ez 32 évesen már kicsit ciki... nem azt mondom hogy 20 évesen házasodni kell, viszont 32 évesen már családalapitás procedurájában benne lehetne (tehát van egy komoly több éves kapcsolata, aminek házasság is lehet a következő foka vagy valami ilyesmi..) ennek ellenére minden nővel csak dgni akar... na én spec ezér nézem le Alekoszt, igaza volt Gombinak mikor azt mondta hogy csak tárgyként néz a nőkre. ez igy van. (mielőtt belekötne valamelyik Alekosz fan, nem, nem szeretem a gombit se, férfi létére nem kéne minden héten sírnia meg elérzékenyülnie..)

2011. febr. 27. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!