Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ezt most túl kombinálta Alek nem?

Ezt most túl kombinálta Alek nem?

Figyelt kérdés

Amikor azt mondta, hogy Béci lenézi Szandikát, ezért mondta, hogy olyan mintha fellépni menne párbaj helyett.

Én sem bírom Bécit, de ezt szerintem most kivételesen úgy értette, hogy Szandi a barátja, ezért nem párbajként fogja fel az esti programot, vagyis nem fog odamondogatni Szandinak.

2011. márc. 13. 20:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Alekosz már szinte keresi mibe köthet bele...
2011. márc. 13. 20:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem értettem, hogy Szandi miért nem magyarázta el nekik, hogy ezt hogyan értette a Béci, pedig ő biztosan értette mit akart ezzel mondani, mert nem helyeselt Aleknak. De lehet, hogy ezzel hergelni akarták Szandit a párbajra, hogy ő mondogasson oda Bécinek, ki tudja.
2011. márc. 13. 20:20
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is túlkombinálta Alek. Az itteni túlkombinálásokat azért nem tudta felülmúlni.:)
2011. márc. 13. 20:31
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Szándékosan be akarta Szandinak magyarázni a hülyeségeit, úgy, ahogy a rajongóinak is. Csak Szandinál nem járt sikerrel a kombinálása. :)
2011. márc. 13. 20:47
 5/13 anonim ***** válasza:
67%
Alekosz már csak így játszik. És a sok hülye majom aki bálványozza és cigányozik Bécire, az meg meg is eszi.
2011. márc. 13. 21:13
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Vajon melyik ember ne csinálná ezt?:) Ezt a játékot csak egyvalaki nyerheti meg:) Alekosz ellenfele Béci. Ezt mindketten tudják egymásról. Ki az az ember, aki nem gondol végig egy lépést, amikor ekkora a főnyeremény? Nem hiába jelentkeztek. Szandikát egyébként is bírta. Csak felbőszíteni akarta egy kicsit, hogy igenis álljon ki magáért, küzdjön, mert ez egy párbaj. Mutassa meg a nézőknek, hogy milyen volt a legelején. Persze benne volt a taktika is - gondolom - mivel így erősebb lett volna a Szandi - mint régen - és kint hagyta volna a Bécit. Legalábbis erre számított, reménykedett volna.
2011. márc. 14. 02:15
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Alekosz csak hergelte Szandikat,de nem jott be.

Pont o mesel a lenezesrol,aki mindenkit lenez?

Amikor Oliver ment parbajozni az is csak feltoltodni ment ki(ergo kimegy szetnez es visszajon).Becit olyanyira lenezte hogy nem ismerte el hogy megnyerte a parbajt,henem jott a dumaval hogy Oliver adta fel.Szandikarol az volt a velemenye hogy amint kimegy parbajozni rogton kint is marad.

2011. márc. 14. 07:49
 8/13 anonim ***** válasza:
80%

Alekosz hergelni akarta Szandikát, de nem jött neki össze! Béci úgy értette ezt, hogy mivel barátok, nem akart beszólogatni Szandikának, ennyi, csak Alekosznak mindenbe bele kell szólni, mint az Évának is, De mivel mindent körülír és megmagyaráz, meg a rajongói elvakultak, így neki hisznek, pedig nem hiszem el, hogy nem látják az emberek, hogy pl. mennyire lenézi a nőket is, pedig ő a nagy görög hódító, csak sajnos egyetlen nőnek sem kellene!

27/nő

2011. márc. 14. 08:56
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Alkesz azt hiszi, hogy mindenkit képes befolyásolni az alattomos, másokat bemocskoló sunyi okfejtéseivel. Szerencsére csak egy bizonyos réteget sikerül így megvezetnie.
2011. márc. 14. 12:09
 10/13 anonim ***** válasza:
76%
Annyira örülök, hogy végre nem elvakult Alekosz fanok írnak!!!! Ez az ország megbolondult. Ez az ember csinálhat bármit, lehet görény, szemét és gusztustalan mindenki isteníti. Pedig annyira lenéző és primitív ember. Én biztos megvadultam volna már tőle egy fedél alatt. Remélem elmúlik ez az Alek láz. Béci normális volt Szandival a párbajon is. Igazad van kedves kérdező!
2011. márc. 14. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!