Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV bunda, vagy hogy is van ez?

VV bunda, vagy hogy is van ez?

Figyelt kérdés

Alaposan nézd meg a képet! Mit látsz rajta?

[link]

2011. márc. 13. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:
nem érdekel,ha bunda akkor sem.. én azért nézem, hogy szórakozzak rajta, és nem érdekel ki fog nyerni, mert így is van egy kedvencem és akkor is lesz, ha nem ő nyeri meg
2011. márc. 13. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Pénteken már kikerült, hogy Szandi lesz a kieső...

Hát nem tudom, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy valaki akkora gyökér az RTL-nél, hogy ennyivel a párbaj előtt kirakja ezt hírnek.

Nem lehet, hogy PS, mint sok hasonló kép?

2011. márc. 13. 16:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is nézem(habár most már alig lesz ember aki miatt),de ettől függetlenül nagyon szemét dolog,hogy ennyire hülyének nézik a nézőket,és megvezetik,átverik,meglopják a szavazókat!
2011. márc. 13. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
A cikk úgy jelent meg eredetileg, hogy a párbaj kiesője lesz a sztárchat vendége.A cikk megjelent így pénteken.Utólag mikor már tudni lehetett,akkor rakták be Szandika nevét és képét.A fotó is a mai napon készült,lásd a jobb felső sarokban.Ez bevett módszer az ilyen internetes portálokon.
2011. márc. 13. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy vicc már, amit egyesek művelnek, aki meg beveszi az hihetetlenül ostoba és naív. Komolyan gondoljátok, hogy olyan ostobák ülnek az RTL-nél, hogy előre felraknak egy ilyen hírt? Persze. Médiahatóság, mint olyan nem is létezik, biztos azt is csak photoshoppolták.
2011. márc. 13. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!