Béci rajongók! Szimpatikus ha valaki lop és
fenyegetőzik?
Figyelt kérdés
Én egyiknek se szurkolok, de hogy valaki így lopjon és fenyegesse a másikat nekem sehol se fér bele, és most ne kezdjük hogy Alek ezt meg azt csinál, hanem csak Béci tetteire mik a reakciótok?
De az élet tud zajlani lopás és gyűlölködés nélkül is nem?
Vagy ez a mai világ és értékrend?
2011. márc. 12. 15:45
5/11 anonim válasza:
Na most akkor őszintén! Amit Béci csinál, - bár mindegy mi az, de mondjuk ebben az esetben egy hülye játék keretein belül, átemel az egyik ládából a másikba egy zacskó akármit, ami egyébként is egyformán megilleti az összes villalakót a hülye játéktól függetlenül - mindenképpen negatívumként fogjátok tálalni. A kedvenc játékosotok esetében ugyanez, vagy ennél durvább húzás is legfeljebb csak egy kis csínytevésnek számít. Kicsit nézzetek már mélyebben magatokba! Bár asszem ez tőletek nem várható el!
2011. márc. 12. 16:15
6/11 anonim válasza:
Kedves utolsó! Csak tudod az a különbség itt, hogy a mi kedvenc játékosunk, nem csinált és nem is csinálna ilyet.
Ennyi!
2011. márc. 12. 16:21
7/11 anonim válasza:
az első kettő idiótára küldjön már rá valaki egy cigányt, aztán ha őt fenyegetik és lopják meg akkor nem tudom hogy tetszeni fog-e nekik.
nekem már volt szerencsétlenségem hasonló helyzetben lenni, cigányok fenyegettek, loptak meg és marhára nem buli, ti csökkentagyú, Béci-bu.zi segfejek!
2011. márc. 12. 16:33
8/11 anonim válasza:
Nem,Nem szimpatikuas,de a velemenyem Becirol nem valtozott.
2011. márc. 12. 17:03
9/11 anonim válasza:
Nagyra becsült Olivérkétek, kedvenc játékosotok hű barátja, pont alkesz valóban féltett pezsgőjét lopta el, és ezt gerinctelen módon még le is tagadta. Na de ez persze nem számít lopásnak, ugye?
Egyébként cigány és cigány között is lehet nagy különbség, mint ahogy köztetek és az elfogulatlanul kritizáló ember között is van.
2011. márc. 12. 17:08
10/11 anonim válasza:
Olivérről jut eszembe. Mikor ő csinálta a "vicceit" az nem volt felháborittó. Persze ha ebből a szemszögből nézzük. Béci is csak tréfált. Ez akkora nagy ,,kin,, volt az Aninak meg az Évának? Szerintem Éva jobban felháborodot Olivértől mint Bécitő (háborodott volna). Nem tom h lehet mindenki ilyen passziv?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!