Ha Beci nyeri meg a parbajt akkor bunda?
Figyelt kérdés
Mibol gondolod?2011. márc. 11. 07:23
11/12 anonim válasza:
Én azt tapasztalom, hogy egyre többen csalódnak a Béciben.
Szerintem Olivér ellen nem azért nyert, mert annyira népszerű, hanem mert úgy gondolták a nézők, hogy Olivérnek már szint megváltás lenne ha hazamehetne.
Egyébként meg sokan mondják, hogy meg van rendezve az egész...ha Béci nyerne én is elgondolkodnék rajta
12/12 anonim válasza:
Ez a legszánalmasabb esküszöm. Nagyon sokan írjátok, hogy Béci egy büdös cigány. Nem azért a két forintért, de kik dolgoznak a TV-ben? Gondolok a műsorvezetőkre, a tehetségkutatók bíráira, akár azokra akik a kamera mögött állnak. Zsidók. Ugye nem gondolja komolyan a sok nagy fehér magyar, hogy a zsidók akik annyira összetartanak, ha meg is "bundáznák" a műsört, akkor azt egy "büdös cigány" miatt tennék? Nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!