Titeket is idegesit?
Teged nem zavar hogy a valovilag osszefoglalo 1ora de jo ha fel ora mutatja be a valo vilagos torteneseket?A tobbi reklam,meg duma szavazas nyeremeny bemutatasa.
Engem kicsit bosszant a dolog,mert mondjuk en nem tudom nezni online,es csak annyit latok az egeszbol ami az osszefoglaloban van.Valoban ennyit lehet osszevagni egy napbol?
Tényleg elég idegesítő, hogy konkrétan egy 24 órás napból tényleg csak fél órát látunk, azért ez elég kemény, nem? És az egészben az a legrosszab, hogy ugye az onlien vetítést sokkal kevesebben nézik, mint az öf-t, és az emberek abból a fél órából kell, hogy leszűrjék, hogy most mi van.
Én szoktam nézni az online-t hát azért az kicsit jobban hat a véleményemre, mint az öf.
Lehet, hogy azért nem mutatnak többet a lakók életéből, mert a nap döntő részében halálra unják magukat. Tespednek, lustálkodnak, esznek, fekszenek az ágyban.
Egyébként a sok rizsát már én is unom. Kismilliószor elmondják, hogy milyen vackokat lehet nyerni, meg mi a főnyeremény, meg a telefonszámokat. Ezt elég lenne kiírni alúlra, és annyi.
Hát tényleg eléggé idegesítő...
Amúgy lehet, hogy unatkoznak meg csak fekszenek a nagyrészébe, de ha van egy nagyobb vita, akkor miért vagdosnak bele állandóan?! Persze kikell vágni az unalmas részeket de nem úgy, hogy mindig az egyik félnek adunk igazat a vitába és így ennek megfelelő módon vágom ki a másik mondatait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!