Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket is idegesit?

Titeket is idegesit?

Figyelt kérdés

Teged nem zavar hogy a valovilag osszefoglalo 1ora de jo ha fel ora mutatja be a valo vilagos torteneseket?A tobbi reklam,meg duma szavazas nyeremeny bemutatasa.

Engem kicsit bosszant a dolog,mert mondjuk en nem tudom nezni online,es csak annyit latok az egeszbol ami az osszefoglaloban van.Valoban ennyit lehet osszevagni egy napbol?

2011. márc. 7. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Tényleg elég idegesítő, hogy konkrétan egy 24 órás napból tényleg csak fél órát látunk, azért ez elég kemény, nem? És az egészben az a legrosszab, hogy ugye az onlien vetítést sokkal kevesebben nézik, mint az öf-t, és az emberek abból a fél órából kell, hogy leszűrjék, hogy most mi van.

Én szoktam nézni az online-t hát azért az kicsit jobban hat a véleményemre, mint az öf.

2011. márc. 7. 13:59
 2/3 tetris ***** válasza:

Lehet, hogy azért nem mutatnak többet a lakók életéből, mert a nap döntő részében halálra unják magukat. Tespednek, lustálkodnak, esznek, fekszenek az ágyban.

Egyébként a sok rizsát már én is unom. Kismilliószor elmondják, hogy milyen vackokat lehet nyerni, meg mi a főnyeremény, meg a telefonszámokat. Ezt elég lenne kiírni alúlra, és annyi.

2011. márc. 7. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát tényleg eléggé idegesítő...

Amúgy lehet, hogy unatkoznak meg csak fekszenek a nagyrészébe, de ha van egy nagyobb vita, akkor miért vagdosnak bele állandóan?! Persze kikell vágni az unalmas részeket de nem úgy, hogy mindig az egyik félnek adunk igazat a vitába és így ennek megfelelő módon vágom ki a másik mondatait...

2011. márc. 7. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!