Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy lehet az hogy Evat...

Hogy lehet az hogy Evat mindenhol utaljak?

Figyelt kérdés

Most talatam meg a bar.02 felveteleit.Evat ott is ugyanugy utaljak mint itt,ugyanugy pial es karomkodik egyetlen egy dologban valtozott a 3ev alatt megpedig abban hogy egy mondatban nem hasznalja 3szor a b@zmeg szot.

Ha egy embert mar a masodik valosag showban utaljak ki akkor nem kellene magaba neznie egy kicsit hogy vajon miert?

2011. márc. 4. 12:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ott is utálták csak arra a veszekedős videóra alapozod? Az nem sok. Abból nem kéne messzemenő következtetéseket levonni. Mindenki tudja, ő maga is, hogy nehéz természete van. Azt a vidit én is láttam, tényleg durva, hogy a bmeg szót 1 percen belül vagy 10-szer kimondja. Hál istennek erről már leszokott.
2011. márc. 4. 12:27
 2/15 anonim ***** válasza:

Éva egyéniségét nagyszerűen tükrözi ez a műsor!

Ennek a lánynak hatalmas szeretet hiánya van,naiv egy jó adag megfelelési kényszerrel párosulva!

Ez kihatással van a természetére, stílusára,maga sem tudja milyen,keresi az igazi énjét!

Ha jó passzban van,kedves mindenkivel,(ez a ritka),vagy a másik véglet az alkoholizáló,magából kikelt hisztis,dackorszaka.

Pletykál, kibeszél embereket, mert azt hiszi ha elmondja az Xy -nak, hogy a Yx ezt mondta, akkor Ő lesz a jófej csajszi!

Valahol sajnálom, hogy kiközösítik,de Éva ilyen!

Kezdetektől fogva saját magánál jóval erősebb emberek társaságát kereste,megvédve magát a kieséstől,vagy a támadásoktól,nem tudom!

Mikor tudja,vagy érzi, hogy lehet Ő fog kiesni, akkor átjárja a depresszió enyhe formája,ha meg nyeregbe érzi magát,olyan mint egy örült!

Azt már mindenki maga döntse el,melyik Évát favorizálja!

2011. márc. 4. 12:44
 3/15 A kérdező kommentje:
Ezt tok jol liertad utolso:)
2011. márc. 4. 12:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Annyit tennek meg hozza hogy mintha feltunesi viszketegsegben is szenvedne egy kicsit.
2011. márc. 4. 12:49
 5/15 Thurston ***** válasza:

12:49

Nem. Ezt olykor keverheted a megfelelési-kényszerrel, de közel sem azonos a két fogalom.

Amúgy meg miért kéne magába néznie? Neki is meg kéne játszania magát? Vagy nem értem.

Nekem is van hasonlóan nehéz természetű barátom, és baromi egyszerű a probléma megoldása: nem kell kiváltani belőle a negatív hangulatot. Kész.

2011. márc. 4. 12:57
 6/15 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy egy pillanatra nem felejti el, hogy kamerák veszik és TV műsorban szerepel.
2011. márc. 4. 13:03
 7/15 anonim ***** válasza:

Támogatom. Eléggé hasonló típusú lány vagyok, mint Éva. Sok dolog van, amivel ki tudom védeni azt, hogy idegrohamok törjenek rám, illetve hogy ne kelljen folyton piálnom. Például nem veszem magamat körbe olyan emberekkel akik vagy idióták, vagy direkt idegesítenek/gciskednek. Neadjisten mindkettő, ahogy a vévében is láthatjuk.

MOndjuk én nem is hjelentkezek valóságshowkba, de nyilván úgy gondolja, hogy jó személyiség-terápia.

2011. márc. 4. 13:04
 8/15 anonim ***** válasza:

13:03

Ennek a mondatnak akkor látnám értelmét, ha Béciről vagy Gigiről beszélnénk, akik ugye "példát akarnak mutatni". (AMi ha még mindign em esett volna le, azt jelenti, hogy jobb színben tüntetik fel magukat, amire van egy nagyon találó kifejezésünk...)

2011. márc. 4. 13:06
 9/15 A kérdező kommentje:

Nem. Ezt olykor keverheted a megfelelési-kényszerrel, de közel sem azonos a két fogalom.

Amúgy meg miért kéne magába néznie? Neki is meg kéne játszania magát? Vagy nem értem.

Nekem is van hasonlóan nehéz természetű barátom, és baromi egyszerű a probléma megoldása: nem kell kiváltani belőle a negatív hangulatot. Kész.

Magyaran senki ne szoljon Evahoz?Az eletben azert ez maskent mukodik,ha 24oraban lennel a baratoddal osszezarva lehet nem lenne ilyen egyszeru.

2011. márc. 4. 13:17
 10/15 anonim ***** válasza:

Éva ilyen. A természete szinte megköveteli, hogy sokan utálják.

Ez tudod azért van mert egyeseknek nem tetszik, ha egy ilyen műsorban nem álszenteskedik, és nem próbál jókislány lenni, hanem vállalja magát, még akkor is ha ilyen kibirhatatlan természete van.

Ettől függetlenül én továbbra is úgy vagyok vele, hogy Éva kedves csaj, de odabent ezt meg sem próbálják megismerni belőle.

Tudják, hogy Éva mindenre ugrik, ráadásul az alaptermészete is olyan, hogy azért szeret piszkálódni, és ezt nagyon felnagyítják.

Sok hibája van Évának az igaz. De én nagyon bírom. Elég önzőnek tartom, de ezt betudhatjuk annak is hogy szeretethiányos nagyon.

2011. márc. 4. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!