Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szeretitek Alekoszt?

Alekosz00 kérdése:

Szeretitek Alekoszt?

Figyelt kérdés
én igen
2011. márc. 3. 22:20
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%

főképpen a férfias megjelenését szeretem benne.

(na és a belinkelt kép alapján, láthatólag méretes szerszámát csípném...)

2011. márc. 4. 11:46
 22/45 anonim ***** válasza:
53%

Igen! (L)

Alek a legjobb, imádom!

2011. márc. 4. 13:30
 23/45 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon nagy forma!:)

Tehát a kérdésre a válasz:igen.

2011. márc. 4. 15:06
 24/45 anonim ***** válasza:
72%
igen, mert kiáll a barátaiért, ált. udvarias, nem üvölt vissza és egyedi
2011. márc. 4. 17:48
 25/45 anonim ***** válasza:
rühellem
2011. márc. 6. 00:09
 26/45 anonim ***** válasza:

Igen!

Indoklás: a sugárzó egyénisége, érzékisége, magas szellemi színvonala, megeggyezik a személyére, nevére, sms-eket küldött rajongói, értelmi színvonalával.

2011. márc. 6. 10:44
 27/45 anonim válasza:
51%
Nem kedvelem,mert a férfi nálam nem nála kezdődik.Lehet nagy a farka,jó a beszélőkéje,de az igazi férfi a való életben mutassa meg milyen tökös legény,ne ott ahol mindent a feneke alá tesznek.Amennyire én tudom kint nem valami nagy szám az amit Ő eddig az asztalra letett.Ő képtelen egyedül boldogulni az életben 32 évesen.Egy igazi férfinek nem az számít ,hány nő mászik az ágyába,hanem az mennyit dolgozik és mit tud felmutatni,mire jut egyedül az életben.Én nem ilyen piaközpontú,lusta embernek adnám a nyereményt,van ott bent olyan aki jobban megérdemelné.
2011. márc. 10. 20:42
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem szereti Alekoszt?Inkább ez a kérdés:D
2011. márc. 12. 11:10
 29/45 anonim ***** válasza:
0%

ja!

de ezt mégjobban, qrva jó!

Belevaló Világ!

http://www.youtube.com/watch?v=uSnZ5XMTGeI&feature=email

2011. márc. 12. 15:44
 30/45 Vikikecske01 válasza:
63%
Nem hiszem el, hogy annyi ember olyan egyszerű és sötét, mint az Alekosz. Azzal a gusztustalan nyomulós dumájával annyira irritáló. Nem hiszem el, hogy van nő akinek ez bejön. Egy kérdésre sem válaszolt még egyenesen és akárki akármit mond a Bécit is ő idegelte fel azzal, hogy beledumált, amikor a többiek kérdezni akartak tőle, persze ezt is úgy hegyezte ki még a média is, hogy szegény Alekinnyó a megnemértett áldozat, mintha mindenképpen őt akarnák kihozni nyertesnek és ez a bosszantó az egészbe, hogy őt sokkal jobban reklámozzák és favorizálják mindenhol, pedig egy csúszómászóhoz tudnám hasonlítani.
2011. márc. 16. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!