Szandika vagy Éva?
Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 14:44
45/79 anonim válasza:
OFF! Szánalmas aki lepontozza a másikat, mert nem tetszik neki, hogy nem azt írja a másik is, akit ő kedvel! SZÁNALMAS!
Én már leírtam tegnap, kit várok vissza! 86%ról 77%-ra estem vissza a lepontozók miatt!
46/79 anonim válasza:
Azert vannak a pontok hogy pontozzanak,miert ,dijjat kapsz ha sok szazalekod van?Ne legyel gyerek!
47/79 anonim válasza:
ÉVA!! Szerettem nagyon a "dikát" is, de amit most művel az undorító.Éva mindig vele volt,mikor sírt,most pedig ez a nyomorék Anikó elvette tőle! És Éva miért kétszínű?Nem játssza meg magát,nem adja ki magát szende szűznek,mint a Gigusz,holott Gigusz egy r.ibanc.Éva mindig magát adja,sokat vitázik,de ettől izgalmas a műsor.Szandika egy undorító p.icsa,aki nem is ismeri igazán Alekoszt és bulikon meg mindig csókolóznak.
Szóval inkább egy ilyen "ingyen alkoholt" kihasználó hölgy, mint egy ócska kur.va.:)
48/79 anonim válasza:
Az is érdekes, hogy mostanság senkit sem látni fürödni.Akkor mi nem gondolhatunk arra,hogy talán mások is igénytelenek,büdösek? Mert hiába oltják az Évát, ők sem különbek.:)) Alekosznak pedig tudomásom szerint adtak 100e. Ft-ot,hogy vegyen magának ruhát "mert nem voltak neki odaillő ruhái". (Itt olvastam a GyK-n.)
49/79 anonim válasza:
Csak az a baj,h a fürdős dolgot a társi mondták!Még Alek is mondta,h ezt nem szereti benne.
50/79 anonim válasza:
Jaj istenem azt az Alekoszos sztorit, hogy nem volt pénze ruhára nehogy bevegyétek már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!