Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted is tiszta gaz? Eva...

Szerinted is tiszta gaz? Eva Gigi?

Figyelt kérdés

Nem ertem most miert jopofizik Eva Giginek,tudtommal egy megjatszos szinesznonek es k...anak tartja az elmult ket osszefoglaloban meg megy hozza.

Eva mondta hogy Gigit ertekesebb embernek tarja mint Szandit es Anikot egyutveve.Most akkor mivaaan?

Vagy csak szimplan jelet nem akar vagy ha kivalsztott lessz,leadja hogy Gigivel javult a kapcsolata es azert nem viszi ki(mert ugye mindenki azt varta el tolle hogy legyen Eva Gigi parbaj)

Te hogy latod?

2011. márc. 3. 07:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Igen,azt hogy Alekosz szerelmes bele olyan buszkesegbol mondja hogy elkap a hanyinger.Egy barat nem szerelmes a baratjaba!akkor az nem barat,csak Evanak nincs mas rajta kivul.
2011. márc. 3. 09:28
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Éva nem érti a poént ,csak ha ha ő beszél másokra...
2011. márc. 3. 12:13
 13/19 Thurston ***** válasza:

"Hat nem tudom.Ha en nem birok valakit akkor nem megyek oda hozza es elkezdem neki sorolni a jo tulajdonsagait."

Tehát ha te alapvetően nem bírsz valakit, akkor annak jó tulajdonságait képtelen is vagy értékelni. Értem.

Egyébként az első válazsoló asszem elég világosan leírt mindent, ha te nem figyelted volna a műsort.

2011. márc. 3. 13:42
 14/19 Thurston ***** válasza:

"Egy barat nem szerelmes a baratjaba!akkor az nem barat"

Mondjuk ez is egy baromság. Nem tudom mennyi idős lehetsz, de azért gyanús, hogy...

2011. márc. 3. 13:48
 15/19 A kérdező kommentje:

"Tehát ha te alapvetően nem bírsz valakit, akkor annak jó tulajdonságait képtelen is vagy értékelni."

Ertekelni tudom persze,de nem jopofizok neki az tuti.

2011. márc. 3. 14:24
 16/19 A kérdező kommentje:

"Egy barat nem szerelmes a baratjaba!akkor az nem barat"

Figyi lehet hogy a te ertekrendedbe belefer ez ,nem itlekezek feleted nem ismerlek.

Nalam a baratsag nem arrol szol,hogy megengedjem a baratomnak hogy simogasson es ugy kozeledjen felem ahogy Alekosz Evahoz.

2011. márc. 3. 14:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan azt mondják,hogy Éva egyenes,őszinte ember.Szerintem pedig kétszinü és még azt is megkockáztatnám,hogy ő a napraforgó .
2011. márc. 3. 15:57
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Éva a legnagyobb kétszínűség a villában. Mivel Alekoszon kívül már senki nem áll szóba vele, most elkezdte a Gigi seggét nyalni. Biztos az is benne van, hogy nem akar jeleket kapni és úgy van vele, ha a Gigi nem rá tesz, akkor már a Béci és a Jerzy sem.
2011. márc. 3. 16:30
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak igyekszik legalább egy nővel valahogy kijönni, mert a "lelki társa" - ő is nagyon jól tudja - eléggé kiszámíthatatlan, és ha őt sem érzi már annyira maga mellett, akkor mégis csak kell valaki, akihez legalább szólhat. Azt pedig már ő is látja, hogy erre már csak Gigi alkalmas a lányok között, mert csak egyedül ő nem kavarja a kását össze-vissza. Pedig Gigi egyetlen nagy kirohanása pont Éva ellen irányult, de úgy látszik Éva belátta, hogy akkor az sem ok nélkül volt.
2011. márc. 4. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!