Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted is tiszta gaz? Eva...

Szerinted is tiszta gaz? Eva Gigi?

Figyelt kérdés

Nem ertem most miert jopofizik Eva Giginek,tudtommal egy megjatszos szinesznonek es k...anak tartja az elmult ket osszefoglaloban meg megy hozza.

Eva mondta hogy Gigit ertekesebb embernek tarja mint Szandit es Anikot egyutveve.Most akkor mivaaan?

Vagy csak szimplan jelet nem akar vagy ha kivalsztott lessz,leadja hogy Gigivel javult a kapcsolata es azert nem viszi ki(mert ugye mindenki azt varta el tolle hogy legyen Eva Gigi parbaj)

Te hogy latod?

2011. márc. 3. 07:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

El is mondta a riportszobában,hogy nem csalódott még a Gigiben. Továbbra sem legjobb barátnők,csak arra akart utalni,hogy értékesebb embernek tartja Gigit,amiatt ,hogy nem napraforgó,hanem kitart azok mellett az emberek mellett akikkel az elején volt. Szandika meg Anikó pedig kétszínűek.

Pl én is többre értékelem azt az embert,aki nyíltan szembeszáll velem,és nem a hátam mögött pofázik. Érted...inkább küldjön vissza anyámba,minthogy játsza az eszét,közben meg...

2011. márc. 3. 07:58
 2/19 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom.Ha en nem birok valakit akkor nem megyek oda hozza es elkezdem neki sorolni a jo tulajdonsagait.
2011. márc. 3. 08:06
 3/19 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem Éva tiszta gáz. Ki nem állhatja Gigit amióta bejött a villába, most mégis próbál jóban lenni vele, ami szerintem szánalmas. Már-már olyan, mint amikor Olivér beszólására elsírta magát Éva, de aztán meg kis idő múlva sírva ölelgette Olivért, hogy így szereti, meg úgy tiszteli. Gigit pedig soha nem meri majd kihívni párbajozni, ha esetleg Éva lenne a kiválasztott, mert fél tőle, hogy nem jönne vissza. Gigi tuti kivinné Évát, mondom ezt úgy, hogy egyikőjük sem szimpi számomra.
2011. márc. 3. 08:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírom ezt Évában.A lányok közül ő a legkevésbé ellenszenves, de olyan dolgai vannak, hogy huhh.Pl, most ez, hogy Giginek szidja a többi csajt, ez tényleg gáz.Gigi meg röhög ezen, hogy Éva pont neki dumál az egykori barátnőiről.Aztán ott van még az is, hogy egy csomószor nem állt ki Alekosz mellett, többek között a múltkor, amikor Szandika marogatta az ottalvásos témával.Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez az Éva-Alekosz barátság egy egyoldalú barátság, Éva csak azért van szegény Alekinyóval, mert más nem áll vele szóba.De ha valakivel véletlen 5 percre békét köt, azonnal otthagyja Alekoszt.Iszonyatos módon érdekember, de remélem, Alekosz ezt észre fogja venni-sőt már szerintem észre is vette, a tegnapi összefoglalóban tök jó volt, mikor mondta neki, hogy ne aludjon vele, Éva bajba került:-)
2011. márc. 3. 08:21
 5/19 anonim ***** válasza:
48%
Az jutott még eszembe, hogyha Alekinyót valamilyen katasztrófa folytán kiszavaznák onnan, Éva tuti, hogy simán beállna a Béci-táborba, és Béciéknek nyalizna onnantól kezdve.
2011. márc. 3. 08:23
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Éva alapvetően gáz, de azt meg kell jegyeznem, hogy itt a villában ennyi idő alatt folyamatosan átértékelődnek a kapcsolatok. Lesz ez még így se, szerintem fogjuk még hallani Évát Gigivel veszekedni, és lesz itt még Szandival barátkozás is.

Az viszont nekem is tetszett, hogy Alekosz végre odamondogatott Évának. Egyre szimpatikusabb az a muksó. :D

2011. márc. 3. 08:36
 7/19 A kérdező kommentje:

Nekem is teteszett tegnap Alekosz,csak nem ertem Eva miert nem vette a poent?olyan mintha Evanak nem lenne humorerzeke.

emlekezzunk vissza a babus esetre(alekosz babu jelenet,mikor a teraszrol magyarazott Evanak)ott is ki volt emelve hogy Evanak karikasak szemei,ahelyett hogy ezt poennak veszi kiborult,vagy mikor Alekosz cukkoltta mert nem o lett a legjobb a sulihet alatt,akkor sem vette hogy ez poen.

2011. márc. 3. 08:42
 8/19 anonim ***** válasza:
Éva sztem ezt azért nem tudta poénra venni, mert hirtelen belegondolt, hogy mi lenne vele, ha Alekosz tényleg kitúrja az ágyból?Mert senki nem akarna vele aludni.
2011. márc. 3. 08:52
 9/19 A kérdező kommentje:
Eddig nem o menekult Alekosz agybol mert taperolta?
2011. márc. 3. 09:02
 10/19 anonim ***** válasza:
Hát ez az, hogy itt játssza az eszét, meg úgy tesz, mintha ő lenne a királynő, mert Alekosz szerelmes(?) bele, de ha Alekosz kitúrná az ágyból, vége lenne, mint a botnak:-) (és sztem ezt ő is vágja)
2011. márc. 3. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!