Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szted jogos volt h Anikó...

Szted jogos volt h Anikó besértődött Évára?

Figyelt kérdés

Az igazmondó hintában ült az Anikó és Éva rákérdezett h tényleg várják e őt kint. mert mikor beköltözött akkor még azt mondta h őt kinn várja a pasija,és ahoz képest nem ugy viselkedik.

Lehet nem pontosan irtam le,de ez volt a lényege. Anikó szerint Éva a Junior elött direkt beégette(biztos belé is szerelmes mint a Király L Norbiba,na mindegy(. Sztem Éva jól tette h oda mondta neki,mert Anikó is tök szemnét vele

2011. márc. 2. 23:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

18:01-es, most ehhez konkrétan mi köze volt Évának? De tényleg...nem értem, hogy kerül ő képbe az Anikó frigidségét illetően.

Anikó tartott erről élménybeszámolót, hozzáteszem egy picit sem pirulva a téma érzékenységére való tekintettel. Mindezt benn a villában, kamerák kereszttüzében. Hogy jön ide az Éva? Nekem sem kedvencem, de ne kenjünk már mindent rá.

2011. márc. 5. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!