Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szted jogos volt h Anikó...

Szted jogos volt h Anikó besértődött Évára?

Figyelt kérdés

Az igazmondó hintában ült az Anikó és Éva rákérdezett h tényleg várják e őt kint. mert mikor beköltözött akkor még azt mondta h őt kinn várja a pasija,és ahoz képest nem ugy viselkedik.

Lehet nem pontosan irtam le,de ez volt a lényege. Anikó szerint Éva a Junior elött direkt beégette(biztos belé is szerelmes mint a Király L Norbiba,na mindegy(. Sztem Éva jól tette h oda mondta neki,mert Anikó is tök szemnét vele

2011. márc. 2. 23:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Az egy teljesen más dolog volt. Akkor az Olivér nagyon gyenge pontja volt, és Béciék ezt kihasználták. Itt viszont konkrétan olyan választ adott a hintában, ami ellentétes azzal, amit korábban kijelentett, úgyhogy akár köcsögség volt Éva részéről, akár nem, a kérdés jogos volt, és érthető. Én nem vagyok kötöszködős típus, de engem is zavar az ilyen ellentmondás, és szerintem én is rákérdeztem volna, hogy akkor melyik verzió az igaz. Anikó saját magára haragudott, hogy lebukott, és belekavarodott a saját hülyeségébe, és könnyebb volt Évára terelni a hangsúlyt. A másik beszólása Évának a szexel kapcsolatban, hát őszintén szólva nekem fel sem tűnt, amíg aztán később nem hánytorgatta fel az Évának. Kettőjük között nekem Anikó a szimpatikusabb, de ez az egész egy nevetséges szarrágás volt Anikó részéről, de nem ez volt az első eset, Alekosz lökéséből is akkora balhét csinált.
2011. márc. 3. 09:51
 12/21 anonim ***** válasza:

Ez megint olyan mint Alekosznál a meglökés volt

a rossz viszonyuk miatt egy ilyen kis apróságot is felfúj azt hiszi hogy ellene irányuló szándákos lejáratás volt Éva célja,

ha mondjuk Gigi kérdezte volna semmi nem lett volna

2011. márc. 3. 11:30
 13/21 A kérdező kommentje:
de meg azt is mondta h frigid,nem az Éva találta ki. Magától biztos nem mondott volna ilyet.
2011. márc. 3. 11:36
 14/21 anonim ***** válasza:

Lehet hogy mondta egy privat beszelgetesen,amit vagy leadnak az osszefoglaloban vagy nem.

Ha meg jogos is volt a kerdes,miert nem kint cigiszivas kozben kerdezett ra?Miert akarta kellemetlen helyzetbe hozni a vendegek elott?Nem a kerdessel van a baj hanem a modszerrel.

2011. márc. 3. 11:46
 15/21 anonim ***** válasza:

Úgy kell az Anikónak, majd megtanulja, hogy nem mond ellent saját magának és akkor nincs ilyen probléma. Ez a caj mindig ezt csinálja, úgy kever kavar, hogy nem is igaz. És még Éva a kakikeverő odabent. Chh.

Nem tudom elképzelni, hogy ez a liba valainek szimpatikus lehet, annyira rájátszik mindenre, hogy katasztrófa.

2011. márc. 3. 13:01
 16/21 Thurston ***** válasza:

"Ha meg jogos is volt a kerdes,miert nem kint cigiszivas kozben kerdezett ra?Miert akarta kellemetlen helyzetbe hozni a vendegek elott?"

Pont azért, amiért Anikó a vendégek előtt mondott ellent saját magának, hogy "jobb színben" tüntesse fel magát.

2011. márc. 3. 13:32
 17/21 anonim ***** válasza:
mind a kettő hibás.Én egyik csajhoz sem mennék jotanácsért.:)Egyik 19 a másik egy híján 20.
2011. márc. 3. 16:00
 18/21 anonim ***** válasza:

szerintem Anikó azért sértődik be, mert Éva "betalált"

akinek nem inge, nem venné magára....

szánalmas az Anikó szerintem

meg ahogy leoltja Évát...kész röhej

2011. márc. 5. 15:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt oka megsértődni. Már elmondta egyszer Évának, ez pedig a Való Világ nem takarhatja el senki elöl a dolgait.
2011. márc. 5. 17:16
 20/21 anonim ***** válasza:

Aniko bevalotta Evanak es Szandikanak hogy figid.

Evanak koszonhetoen mostmar mindenki tudja,hogy ez szep volt-e tolle azt mindenki dontse el maga.

[link]

2011. márc. 5. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!