Az igazmondó hintában ült az Anikó és Éva rákérdezett h tényleg várják e őt kint. mert mikor beköltözött akkor még azt mondta h őt kinn várja a pasija,és ahoz képest nem ugy viselkedik.
Lehet nem pontosan irtam le,de ez volt a lényege. Anikó szerint Éva a Junior elött direkt beégette(biztos belé is szerelmes mint a Király L Norbiba,na mindegy(. Sztem Éva jól tette h oda mondta neki,mert Anikó is tök szemnét vele
Meg ha Éva nem is tudja, ez irtó zseniális húzás volt részéről. Méghozzá azért, mert ha nem tapintott volna tényleg egy olyan pontra a sztoriban, ahol valami nagyon nem stimmel, akkor nem lett volna semmi ügy a dologból, így viszont Anikó maga bizonyította be a magyarázkodással és a hisztivel, hogy Éva kérdése jogos volt. Anikó meg lelke mélyén nem is Évára haragszik, hiszen tudja jól, hogy ő a hülye, amiért nem volt következetesebb. Csak mást könnyebb hibáztatni. Ez eléggé megy a jelleméhez.
2011. márc. 3. 00:06
2/21 A kérdező kommentje:
de meg az is tök idegesítő ahogya Szandika beleszólt az egészbe. Egyből letámadta az Évát h ő milyen jogon kérdez...
2011. márc. 3. 00:09
3/21 Thurston válasza:
Egyetértek az elsővel. Mondjuk itt nincs mivel egyetérteni, ezek tények. Vagy elfogadja az ember vagy nem.
2011. márc. 3. 00:09
4/21 Thurston válasza:
Szandika meg amikor tud beszól. Akár utálok valakit, akár nem, ilyen szintű röhejességet nem engednék meg magamnak. Én érezném magamat kínban.
2011. márc. 3. 00:10
5/21 A kérdező kommentje:
Remélem a szandika megpróbálja kihívni Évát,és véágre haza megy :D
Éva simán kihagyja :D
Sztem ő a legőszintébb ott,meg Alek. A többiek csak a szart keverik,legjobban Szandika
2011. márc. 3. 00:12
6/21 anonim válasza:
Nem ezen sértődött be Anikó. Ha megnézitek a VV oldalán a videót, lehet hallani, hogy elmorog egy "poént" Éva, amin Béci nagyon röhög - mint kiderült, azzal viccelődött, hogy Anikó frigid, és sosincs orgazmusa (ezt egyébként ő vallotta be).
2011. márc. 3. 00:21
7/21 Thurston válasza:
Igen, később azon is rinyáltak egy sort, de ettől függetlenül a másik beszóláson hosszabb ideig ment a szarrágás...
2011. márc. 3. 00:23
8/21 Thurston válasza:
Egyébként a frigidség azt jelenti, hogy valaki nem kívánja a szexet. Anikó láthatóan kívánja a szexet. Méghozzá nagyon, ha ezt kombináljuk azzal, hogy nincs orgazmusa, akkor megkapjuk a nimfomániát. (Azért az elég szar lehet, na.)
2011. márc. 3. 00:24
9/21 anonim válasza:
Thurston, te miből látod, hogy kívánja a szexet Anikó?
Egyébként részben igazad van, bár inkább jellemző rá a frigid kifejezés, ugyanis a nimfomán sok esetben ki tud elégülni, csak nem elég neki a jóból.:)
2011. márc. 3. 01:23
10/21 anonim válasza:
Ez ugyanolyan roszindulatu beszolas volt mint anno Jerzynel.
Nem szeretem Anikot,de most neki volt igaza.
Erdekes hogy mikor Anikot Beci kerdezgette Oliverrel valo kapcsoltarol pont Eva volt az Aki raszolt hogy hagyja a temat es vedte Anikot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!