Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek a Gombi a párbajon...

Szerintetek a Gombi a párbajon miért fogta vissza magát?

Figyelt kérdés

én azt hittem h majd jól visszaszólogat az aleknak ahogyan azt megbeszélték.

ehhez képest meg semmi ilyen nem történt

2011. febr. 28. 14:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most komolyan kérdezed?:-)Jó, hogy vannak ilyen naiv emberkék, akik abban a hitben élnek, hogy Gombika képes lenne ledumálni Alekoszt:-)))) Amúgy, h a kérdésre is válaszoljak, nem fogta vissza magát, ezt előre tudhattuk, hogy ez lesz.Nem kellett vna kihívnia egy olyan embert, aki mellett ő labdába se rúghat duma terén.Ő max akkor győzhetett vna, ha Gombár Ernőnek van elég pénze arra, h visszajuttassa, de szerencsére nem így történt:-)))))
2011. febr. 28. 14:23
 2/9 Thurston ***** válasza:
100%
Nyilván mert tudta, hogy semmi értelme nem volna a "visszaszólogatásnak".
2011. febr. 28. 14:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Gombika nem fogta vissza magát,ő ilyen egyszerűen. Most komolyan, érdekes lett volna, ha visszadumál Alekosznak...

Megbeszélték,megbeszélték... Inkább csak rádumálták Szandikáék Gombócot, hogy AKKOR IS nyissa ki a száját és legyen vagány. Szerintem Gombi már csak azért mondta,hogy "jó,majd vissza dumálok Alekosznak" hogy hagyják már békén őt.

Meg,persze Alekosznak nem lehet csak úgy vissza dumálni :D

2011. febr. 28. 14:41
 4/9 Thurston ***** válasza:
100%
A többiek is nem igazán értem mit rinyáltak ezen. Sokat segített volna, ha Gombi visszadumál, komolyan... Ugyan. Gombi teljesen szimpatikus módon esett így ki. Pedig a vége felé megint kábé annyira utáltma, mint a legelején. Így azért pozitívabban fogok rá emlékezni, mintha ott köcsögölt volna.
2011. febr. 28. 14:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Gombi nem fogta vissza magát, ő ilyen ember. Kedves, normális, jólelkű.

Azt az idiótát, amilyen az utolsó napjaiban volt azt Béciék erőltették rá. A párbajon is elvárták tőle, hogy alázza Alekot, de az nem az ő stílusa!

Szandika is hogy fel volt háborodva mert nem alázta agyon Alekoszt!

Én tisztelem Gombit, amiért nem csinálta, hanem magát adta, még ha valakinek ez nem is tetszett!

Nem tudom a genya Béciéknek miért kellett hülyét csinálniuk belőle!

2011. febr. 28. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez nem Gombi stílusa lett volna. Sokat amúgy se változtatott volna a helyzeten, de a visszaszólogatással még magát járatta volna le.

Nem bírtam Gombit sose, de mást kellett volna kihívnia, mert bent van jó pár ember, akinek semmi keresnivalója nincsen ott.

2011. febr. 28. 15:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, csak abból lehet hülyét csinálni, aki hagyja magát.Különben Gombika egy szerencsétlen nyomi sztem.Nem Béciék csináltak belőle hülyét, hanem eleve az volt.
2011. febr. 28. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
utolsónál a pont! :)
2011. febr. 28. 16:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen ebben igazad van de Béciék ezt tudták nagyon, és ki is használták, és hülyeségekre vették rá.

Akkor is undorító. És még nekik állt feljebb.

2011. febr. 28. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!