Elkepzelheto az hogy Eva, a mostani"nepszerusege"miatt csak Jerzsy ellen gyozne egy parbajon?
Szerintem ez sok midnentől függ,mert aki alekoszt bírja az lehet Évára fog szavazni,de tény h. sopk embert idegesít a viselkedése,de ha ő nem lenne unalmas lenne a műsor.Szóval rizikós,de aki nem bírja Évát az nem biztos h. Jerzsire fog szavazni,mert lehet őt sem bírják és akkor már inkább indulatok legyenek mint unalom.
Én senkire nem szavazok, szóval nekem tök8
Éváűra sokmindent lehet mondani (sok negatívat mármint), de a szarkeverő és a kétszínű jellemvonásokat soha nem értettem. Heves természete miatt igazán nem is alkalmas szarkeverésre és kétszínűsködésre.
De amúgy ja, lehet, hogy Szandikát most sokan megutálták. Sokan jogos indokokkal, sokan csak amiatt, mert Alekoszt utálja, Alekosz rajongótábora pedig még mindig félelmetesen nagynak tűnik.
Az Anikó is napraforgó. Zsófika kiesése után átpártolt Olivérékhez, Olivér kiesése után meg a hordához vissza. Még hogy nem napraforgó...
Szandikának meg nem járt volna még egy esély, nem bírtam a Zsuzsit se, de akkor neki is járt volna ennyi erővel.
Nyerne szerintem Gigi vagy Szandika ellen is csak Éva nem tudja hogy a viselkedése ellenére is sokan szeretik azért és nem merik kihívni csak Erzsit.
Amúgy Szandika tegnap éjjel még alvás előtt azt mondta Anikónak hogy megkérdezi Gigit hogy ő akarja-e magára rakatni a jeleket, mert ha nem akkor majd ő kiviszi Évát.
"Szandikának meg nem járt volna még egy esély, nem bírtam a Zsuzsit se, de akkor neki is járt volna ennyi erővel."
Ennyi erővel neki is járt volna? Végülis igazad van, az, hogy valaki ellustult (vagy inkább belesüppedt a depresszióba) simán emlegethető egy lapon azzal, hogy valaki szándkosan kárt akar tenni a másikban...
De abban iagazad van, hogy Anikó sem különb, mint Szandika. (Sőt, igazából ha nem gondolnám Anikóról, hogy tökhülye, akkor simán elképzelhetőnek tartanám, hogy valami nagyszabású, nagyon díp és észrevehetetlen szarkavaráson dolgozik éppen.)
11:15-ös. A szandika tényleg ezt mondta?
fú, az izgi lenne szerintem. remélem magára rakatja a jelet, és kihívja Évát. Én nem utálom egyiket sem, de ha már ezt mondja a Szandi, akkor vigye is véghez, mert ami igaz, hogy nem egyszer hallottuk már a szájából, hogy az Évát el akarja tüntetni. Na, itt lesz az alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!