Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Alekosz nem jaratja le magat,...

Alekosz nem jaratja le magat, nem csokken a nepszerusege ezzel a felesegkeresos musorral?

Figyelt kérdés
En el se hiszem hogy o nem tud rola...es ha nem vallalja?
2011. ápr. 2. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:

nem csökken a népszerűsége, sőt még nől is.

A multkor a BeleValóban erről beszéltek , hogy nem tudja, de szerintem tuti elvállalja miután megnyerte a ValóVilágot!

2011. ápr. 2. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Hat en az ellenkezojet remelem....
2011. ápr. 2. 20:57
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Én leszoktam a valóvilágról. Szutyok az egész.

Hidd el, ez nagy reklámfogás.

Ez a többi versenyzővel szemben nem igazságtalan?

2011. ápr. 2. 21:01
 4/9 anonim ***** válasza:
61%

igazságtalan? miért? Alekosz hihetetlenül népszerű, még ha ez egyeseknek nem is tetszik. a magyar VV-t történetében még senki nem volt ekkora imádat tárgya, persze hogy megpróbálnak alapozni rá, és új műsort kreálni neki. a többiek csináltak volna valamit akkor nekik lenne, nincs ebbe semmi igazságtalan.

más kérdés, hogy Alek mit szól majd hozzá, bár szerintem örül neki, hisz x nő érte fog epedni, és vissza mehet a Villába, szal szerintem bevállalja.

amúgy ez saját vélemény, de alekosz nem nyeri meg a VV-t pont a műsor miatt, ez amolyan vigasz lesz az Alekosz rajongóknak. Nehogy már megnyeri a VV-t meg még új műsort is kap, amivel szintn kaszál. az RTL nem ilyen jótét lélek. szóval a műsor ára sajnos a VV meg nem nyerése Alekosznak.

2011. ápr. 2. 22:06
 5/9 anonim ***** válasza:
69%

Még hogy nem vállalja? Álmai netovábbja egy ilyen műsorban tovább szerepelni! Ha nem kapna érte egy fillért sem, csak a kényelmet és teljes ellátást (kaja, pia, szivar, nők), akkor is vállalná, sőt! Könyörögne érte. Mert az azért látható, hogy dolgozni nem nagyon szeret, nem is nagyon ért semmihez, viszont a luxust nagyon tudja élvezni. Hiszen már előre retteg, hogy egyszer ki kell jönnie a villából és vége az arany életnek. Nem is hiányzik neki senki a családjából sem, a női nem és a szex is csak azért téma nála folyton, hogy legyen benne valami "különleges", ami miatt más, mint a többi. Egyébként sem tud más témába belefolyni, mert ész tekintetében eléggé hátul kullog, még ha egyesek szerint tud is folyamatosan beszélni. Az más kérdés, hogy mit.

Szóval ezt a feleség keresős műsort találták ki ennek az embernek igazán, csinálják csak meg neki, de akkor a VV-t semmi esetre se ő nyerje meg.

Az én szemember ezzel a műsorral sem lesz már kevesebb ez az ember, viszont az Olivér barátjától már hányni tudnék a naponta többször beadott reklámja alatt.

2011. ápr. 5. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért csökkenne? Nem is tud semmiről. Gondolom olyan szerződést írattak vele alá, hogy ez simán belefér, hogy a tudta nélkül műsort csinálnak neki. Ebből is látszik, hogy ő a legnépszerűbb, az RTL meg akarja lovagolni, amíg lehet.
2011. ápr. 5. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem csökkenhet a népszerűsége miatta, hisz nem is tud róla.

Tuti, hogy elvállalja, mindene a nők, a luxus. Valóban előre retteg a pillanattól, mikor ki kell mennie a villából. Oda meg vissza lesz a boldogságtól mikor megtudja, hogy mehet vissza:) Pláne, hogy érte versengő nőkkel.

2011. ápr. 5. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem jaratja le magat,hisz nem tud rola,az mar mas kerdes hogy mas hata mogott intezkedni...

Kivancsi leszek Alekosz tenyleg akkora hodito e es bevalajae a kamerak elotti sexet,az lenne ego ha nem.

2011. ápr. 5. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne igazságtalan?
2011. ápr. 5. 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!