Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elkéstem? Elképzelheto, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkéstem? Elképzelheto, hogy még bejovok neki?

Figyelt kérdés
15 éves fiu vagyok, baràtnom még nem volt. Nemrégiben megtetszett egy làny, néha szemezek vele, de mivel csinos, és folyton a nyakàn vannak màr haveri szinten lévo fiuk, nem tudtam eddig megkozeliteni. Ev elején (tanév) voltak jelei, hogy lehetséges hogy bejovok neki, de akkor nem igazàn figyeltem oda (màs dolgom volt, igazàbol észre se vettem ot) most meg félek, hogy még ha akkor be is jottem neki, màr beleunt a vàrakozàsba (gondolom visszavonulo, lànyként nem mert kezdeményezni, vagy ha igen észrevehetetlen modon) Szerintetek? felejtsem? probàlkozzak?
2011. márc. 23. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
probalkozz, legalabb akkor mar nem lesz ott hogy miert is nem tetted meg..
2011. márc. 23. 18:58
 2/7 FFDP ***** válasza:
Ha továbbra is szemeztek, akkor tök simán próbálkozhatsz.
2011. márc. 23. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:
próbálkozz... ha valaha bejöttél neki akkor még van esélyed.
2011. márc. 23. 19:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Amugy gond ha onteltnek és vidàmnak mutatom magam? Nem tul "nagyképu"?
2011. márc. 23. 19:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha sokat vacakolsz, akkor tutira elkésel. Egy próbát megér a dolog, másképp úgyse tudod meg, hogy mi a helyzet. Max. nemet mond, és kapsz egy pofont az élettől, de még úgyis lesz belőle bőven. De még ha nemet is mond, akkor is legalább tudsz valami biztosat (plusz akkor új "préda" után nézhetsz), és ez még mindig jobb, mint ha húzod az időt, és utána azon keseregsz, hogy miért nem léptél valamit, és így esetleg elszalasztottad a boldogságot. Úgyhogy hajrá, csinálj valamit.
2011. márc. 23. 19:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Tehàt legyek kozvetlen? ne kozelitsek ovatosan?
2011. márc. 23. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ráhajthatsz :)
2011. márc. 23. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!