Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem csókolóztam.14/L Szerintetek elkéstem?
Csak azért kérdezem, mert mindenki mondja h hú de szép vagyok meg miért nincs pasim. Nem értem az embereket mi a baj azzal h 14 évesen nincs pasim.
Köszi a válaszokat
ezt most remélem nem kérdezted komolyan.....
14 évesen hogy lennél elkésve???
nyugodtan ráérsz 16 évesen is de akár még később is.
Hidd el hogy minél később lesz barátod annál jobb lesz az első pasid.
Fiú vagyok és nem szeretem az olyan lányokat akik minél előbb kezdik. inkább egy olyat keresek aki rendes és nem 13-14 évesen vesztette el a szüzességét.. (tudom a csóknak nincs köze a szüzességhez)
Makk egészséges vagy megnyugodhatsz :)
És még csak kicsit sem vagy késésben...
16/f
:D
Amm nagydumás vagányabb lány vagyok, hangadó úgymond. Most bejön az osztály legcsendesebb fiúja, nem tudom mit kéne csinálni, mert harapófogóval se lehet belőle kihúzni sok mindent. De amikor ketten vagyunk pl kutyasétáltatáskor találkozunk, akkor se beszél sokat csak pont eleget és olyan vicces . Megőrjít hogy társaságban miért nem beszél. hogy építsem kicsit az önbizalmát, hogy bátrabb legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!