Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még nem csókolóztam.14/L Szerintetek elkéstem?
Csak azért kérdezem, mert mindenki mondja h hú de szép vagyok meg miért nincs pasim. Nem értem az embereket mi a baj azzal h 14 évesen nincs pasim.
Köszi a válaszokat
Aha na akkor már felesleges olyan dolgokon gondolkoznod mint például jövő, család, párkapcsolat, mivel nem csókolóztál 14 éves korodig. DE van jó oldala is így rengeteg energiát spórolhatsz mivel ezek egyike miatt se kell aggódnod. COOL!
Na amúgy a srác szerintem sok mindent nem tudsz tenni, vagy majd kialakul. Belül biztos baromira örül hogy a barátja vagy, már az is biztos növeli az önbizalmát.
17/F vagyok, én sem csókolóztam még komolyan. Szóval szerintem neked no problem még. Nem is kell gondolkodnod rajta. =)
És ne általánosíts, meg a többiek se, mert vannak olyan fiúk, akik nem isznak alkoholt sem, sőt :) Én például utálom az alkohol ízét, így minél kevesebbet iszom :)
Üdv :)
Nem késtél el nyugi. Én már egy kicsit igen..
19/l
Köszi a válaszokat :D
Én is gondoltam ha a 6os lánybandámmal letámadnánk sokkot kapna.
Ketten nagyon jól el tudunk beszélgetni, egyre jobban :D
Voltunk az osztállyal túrázni kb 3 napja és én eléggé elöl mentem meg ő is. Jól elnevetgéltünk, voltunk extrém parkban is , én meg mentem mindenre ami veszélyes. Közölte viccesen hogy majd megment :D
Nem , különben egyáltalán nem aggódom.
Az az érzésem hogy ebből lesz valami :D
(megérzésben még sose csalódtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!