Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Na, mit szólsz h Alekosz ment...

Na, mit szólsz h Alekosz ment vissza?

Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 21:58
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
70%

Örülök neki, hogy ő ment vissza.

Gombi egy szürke egér, nem is értem mit keresett egy ilyen műsorba ha ennyire jelentéktelen az egész pasi.

2011. febr. 26. 22:15
 12/32 anonim ***** válasza:
58%

Örülök neki

legközelebb már Gigit kell kidobni

2011. febr. 26. 22:17
 13/32 anonim ***** válasza:
56%
utolsó igazad van!!! Alek nem buta, értelmes, egyedi és szórakoztató! Akik az ellenkezőjét hangsúlyozzák csak irigykednek rá... Gombikám szegénykém mit tudott a síráson, szívmutaogatáson és a jól vagyokon kívül??? Tucatemberke....
2011. febr. 26. 22:17
 14/32 anonim ***** válasza:
52%
Marhára irigykednek...mi az amire irigynek lehet lenni rajta? XD
2011. febr. 26. 22:19
 15/32 anonim ***** válasza:
27%
Irigy lennék alekoszra? hmm jó tudni. Annyir vágyom hogy 32 évesen is a szüleimmel éljek, csúnya legyen, nulla egyéniséggel, befolyásolható, és 0 IQ-m legyen.. tényleg, ez minden vágyam. Legalább lenne humorérzéke vagy mondana vmi vicceset, de neeem. Az emberek azért röhögnek rajta, hogy milyen szánalmas. Pl. az a minden körülmények között-es dumája. WTF? azon röhögni, istenem -.- Annál még a bikicsunáj is viccesebb volt
2011. febr. 26. 22:20
 16/32 anonim ***** válasza:
71%
Látjátok? Irigykednek!!! :) Ha nem így lenne, nem válaszoltak volna 1-2 percen belül... Éljenek az egyéniségek, mint pl Alek!!!! Én örülök, hogy ő ment vissza, nem is lehetett volna másképp...
2011. febr. 26. 22:24
 17/32 anonim ***** válasza:
69%

Aki azt írta, hogy nem lehet röhögni a MINDÍÍÍÍÍG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT szlogenen vagy az egyéb ilyen jópofa beszólásokon, akkor neked tényleg 0 alatt van a humorérzéked.

Őszintén Gombi mit csinált ott? Voltak hetek, amikor szinte nem is láttam.

Alekosz mindig csinál valamit. :D (L)

IMÁDOM!

És Szandiban is óriásit csalódtam. Szánalmas, hogy mekkora egy kétszínű ember, de legalább most megmutatta az igazi személyét.

HAJRÁ ALEKÍNYÓ!!!!!!!!

2011. febr. 26. 22:28
 18/32 anonim ***** válasza:
31%

Mond, el is olvastad azt, amit írtam az általad említett 1-2 percen belül??? Mert ha igen, nem állítanád még mindig azt a baromságot, hogy arra a szerencsétlenre vki irigy. pff

Örülök, hogy engem nem irányítanak, mint azt a nyomorékot. Nem vetted észre, h amíg bennt volt az olivér, mindent úgy csinált, mint amit az mondott neki? Fel se tűnt? pff Amióta az olivér kiesett meg már nem is csinál semmit, csak ül a fotelbe és iszik, és a mániákusok meg belemagyarázzák, h taktikázik.. azt se tudja mit jelent ez a szó, nemhogy még alkalmazza is.. pff..

2011. febr. 26. 22:29
 19/32 anonim ***** válasza:
MonDD... miért idegesít, ha vki másképp gondolkodik , mint te? :) Ne puffogj már... RELAX!!! :)
2011. febr. 26. 22:31
 20/32 anonim ***** válasza:
15%
téged idegesít, engem nem. Örülök, h én nem a tv-től függök és nem egy olyan embert istenítek, mint egyesek... na de mostmár a gyerekeknek az ágyban van a helye..indulás
2011. febr. 26. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!