Alekosz VS Béci! Szerintetek ki menne vissza egy ilyen párbajról?
Figyelt kérdés
Szerintem Alekosz!
Pl. Béci a párbajokon mindig 60-40 ,61-39 -re nyert.
Alekosz pedig 71-29-re 2x is.
Én olyan 60-40-re , 55-45-re tippelek Alekosz javára.
(Már ha lesz ilyen párbaj, remélem igen)
2011. márc. 13. 17:05
1/13 anonim válasza:
beci menne vissza. az rtl meg lesz@rja a szavazatokat. a cel: felhaborodottsagot kelteni az emberekben. amig sorra beci nyer, addig ez megvan.
3/13 anonim válasza:
Nem tudom, ki nyerne, de én azt szeretném, ha Alekosz nyerne meg egy ilyen párbajt! Én most is Szandikának szurkoltam. Béci olyan fura nekem, furán is beszél...
4/13 anonim válasza:
ALEKKOSSZ!!!
Béci ha éppen nem cukipofa, akkor nagyon uncsííí!
5/13 anonim válasza:
egyértelmű hogy ALEKOSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)♥
7/13 anonim válasza:
egy ilyen párbajról senki nem menne vissza, ugyanis tegnap kiderült hogy az RTL Béci-Alekosz finálét akar, ezért csalták el a tegnapi párbajt, ahol igazából Szandika nyert volna!
De nam baj had örüljön a Rácz, a végén Alekosz nyer (L)!!
8/13 anonim válasza:
Én ezek után már kezdem azt gondolni,hogy onnan is béci menni vissza.De nagyon irritál a gyerek.Amúgy meg Aleknak szurkolnék.
9/13 anonim válasza:
Foggalmam sincs,de ez a jo az egeszben,igy lessz izgalom a vegeig hogy ki nyeri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!