Alekosz VS Anikó párbajról ki menne vissza?
Figyelt kérdés
Szerintem 100% hogy Alekosz.2011. ápr. 24. 12:33
1/10 anonim válasza:
úgyse az lesz!!! két csaj fog párbajozni csak alek kicsit megmozgatta mindenkinek a fantáziáját ,hogy legyen mit nézni a TV-ben és ne legyen unalom :) amúgy jóhogy Alek..
2/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem lesz, csak arra vagyok kiváncsi hogy szerintetek ki az erősebb, és ki menne vissza egy ilyen párbajrol.
2011. ápr. 24. 13:29
4/10 anonim válasza:
Mar semmit nem merek mondani..Beci Jerzy parbajbol kiindulva semibben nem lehetunk biztosak.
5/10 anonim válasza:
nem lesz ilyen párbaj, de am Ani menne vissza
7/10 anonim válasza:
Alekosznak nagy a pofája. De ha lenne ilyen, ANikó menne vissza.
9/10 anonim válasza:
Anikó menne vissza?:o ezt te se gondolod komolyan :D
am Jerzy ALEKOSZ rajongói miatt ment vissza. nem hinném hogy Béci rajongói annyira nyomnák a szavikat Anikóra...Biztos hogy Alekosz menne vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!