Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak én érzek kényszert arra,...

Csak én érzek kényszert arra, hogy a Való Világos Évát felpofozzam, amikor csak látom?

Figyelt kérdés
Mit szeretnek benne annyian? Szerintem ami a földön létezik rossz tulajdonság, az benne mind megvan. Szörnyen idegesítő!
2011. febr. 25. 14:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
51%

Évát direkt hergelik odabent mert tudják hogy hirtelenharagú, aki lesné az éjjeli streamet az látná, hogy mennyire aranyos is tud lenni.

Nekem akkor is ő a kedvencem, a hülyéknek meg akik akármit bevesznek, meghagyom Gigit, szeressétek csak.

2011. febr. 25. 17:19
 12/32 anonim ***** válasza:
55%
Itt téged,senki nem h.lyézett le.Nem tudom mit képzelsz magadról?!Ezzel a kijelentéseddel sem bizonyítasz mást,mint hogy olyan alpári vagy,mint a kedvenced!
2011. febr. 25. 18:14
 13/32 anonim ***** válasza:
73%
az utolsóéval egyet értek nagyon aranyos az Éva. Gigi meg hergeli szóval egyáltalán nem idegesítő és higgyétek el h benne lesz az első háromba sőt az is lehet hogy ő nyeri meg szóval ne lepődjetek meg semmin de Éva helyébe én is ugyan ezt csinálnám
2011. febr. 25. 18:15
 14/32 anonim ***** válasza:
87%

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:19

vele értek egyet csak megelőztek :)

2011. febr. 25. 18:16
 15/32 anonim ***** válasza:
56%
Éva egy idegbeteg arrogáns tapló paraszt,férfi létemre pofánb.asznám...
2011. febr. 25. 19:20
 16/32 anonim ***** válasza:
48%
Jól tennéd!Mégh egy nőt szégyen ütni!Hát vannak olyan nők,mint ő,velük nem lehet beszélni,hacsak nem olyan papucs fazon,mint szegény Alek!Nemhiába kapott egy fülest a volt hapijától.Nemhinném,h akkor más lett vna.
2011. febr. 25. 21:11
 17/32 anonim ***** válasza:
38%
aha
2011. febr. 25. 23:37
 18/32 anonim ***** válasza:
18%
Megis mivel hergelik Evat?
2011. márc. 1. 12:45
 19/32 anonim ***** válasza:
67%
Tudod ez hadi titok,mert senki nem tudja,minthogy azt sem,hogy mitől olyan őszinte:)
2011. márc. 1. 13:47
 20/32 anonim ***** válasza:
65%
Ő meg van róla győződve, hogy emiatt a viselkedés miatt fog a fináléig eljutni. Azt hiszem éppen tegnap beszélt erről valakivel, hogy a nézőknek ez kell, nem pedig Gigi, aki nem csinál semmit, "csak" takarít. Bőszen hangoztatja, ha megdühödik valakire, hogy "kiviszem és kint hagyom". Bízom benne, hogy ez nem így lesz, mert Alkesz barátjával együtt engem nagyon irritál a látványa is. Bár valóban pont ezért nem tud unalmas lenni a műsor, mert borzolja az idegeim rendesen, ha őket látom és hallom. Mindegy, csak ne ők nyerjék meg a főnyereményt!
2011. márc. 1. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!