Csak én maradtam Szandika-párti? Csak szerintem nem kétszínű? Úgy érzem hogy mindneki ellene van már.
Én megutáltam mert nagyon is kétszínű. De azért biztos sokaknak megmaradt a kedvence.
De most őszintén, nem kétszínűség, ahogy a mai öf-ban is láthattad mennyire drukkol Gombinak hogy hagyja kint Alekoszt??? Azt az Alekoszt, aki 3 hónapig mellette volt, Évával és Olival együtt. És ne jöjjön senki azzal, hogy kibeszélik a háta mögöt, mert a villábvan mindenki kibeszél mindenkit, ráadásul ahova most beállt Szandika ott könyörtelenül feláldozzák egymást a "barátok".
Anikót és Szandikát én is megutáltam
Azt még megértem hogy mindenkivel beszélgetnek de így szegény Alekosz ellen fordulni.
Hirtelen nyalják mind a ketten Gombi seggét.
Nekem már nem szimpatikus Szandika, de nem konkrétan a kétszínűség miatt, hanem úgy összességében. Az elején ő volt a kedvencem, szórakoztató volt, őszinte, és nagyon jól látta a dolgokat. De már jó pár hete leeresztett, az meg amit mostanában csinál, az már nagyon nem tetszik. Ő az őszinte, mindenkinek megmondja a magáét, de ha őrá mernek mondani bármi negatívat, teljesen kiakad, és az illető ellen fordul. Eléggé szélkakas típus. Azt most én sem tudom hova tenni, hogy mért fordult ennyire Alek ellen, hogy élő adásban felkérte a saját rajongóit, hogy Gombira szavazzanak. Az rendben van, hogy Gombival is mindig jóban volt, de Alekhoz azért közelebb állt.
És nem tetszik a sok nyafogása sem. Ha valami nem megy, egyből sír, raplizik, sokszor előjön nála, hogy elege van az egészből, már sokkal inkább idegesítő, mint szórakoztató. És már messze nem közelíti meg azt a Szandikát, akit szerettem.
Igazából azt kell hogy mondjam, hogy Szandika nagyon elrontotta. Az emberek szerették, nagyon sokan. De kinek szimpatikus egy ilyen fajta "árulás"? És oké, Alekosz néha kicsit sok, de úgy igazán, tett valami megbocsájthatatlanul nagy dolgot Szandival szemben, ami miatt így ellene kellett fordulnia? Szegény Alekosz.
Azzal semmi baj nem lenne, ha mindenkivel jóban van, de nem így van mert most eldobta a barátait. És igen, Béciék csak ki akarják használni.
Milyen ember az, aki ki akarja hívni párbajra és porig alázni azokat akik 3 hónapig mellette voltak?
Amúgy Szandika mentségére annyit talán, hogy a szemét Anikó miatt fordult ennyire nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!