Kedves vv szavazók, miért költitek erre a pénzeteket?
Figyelt kérdés
Számomra felfoghatatlan hogy egyesek kidobnak az ablakon 500ftot arra hogy szavazattal emeljék az egyik tábort,és gazdagítsák vele a tv-t. Miért éri ez meg nektek szavazók? Inkább a gyereketeknek vennétek egy csokit belőle(mert nem gondolom hogy mindenki aki szavaz 15-16 éves,gondolom van akinek családja is van,tőletek kérdezem miért???? miért szavaztok??? mit ér az az 1 szaros szavazat??2011. febr. 24. 13:47
21/25 anonim válasza:
Jó hát aki 10ezreket elszavaz, az már beteges. De örüljünk, hogy mi nem estünk ebbe a csapdába, és megelégszünk annyival, hogy csak nézzük. :) Neked is szép estét!
22/25 anonim válasza:
Reméljük nem is fogunk!Majdnem mondtam,h vegyünk rajta 1kg cukrot,de már azt sem futja ki.Ez van!
23/25 anonim válasza:
én csak akkor szavazok ha Alekosz megy párbajozni
24/25 anonim válasza:
Én akkor sem.
Érdekes,mikor a vörösiszaposok megsegítésére lehetett telefonálni,nem volt ilyen nagy kedv,erre a sz@rra meg nem sajnálják sokan a pénzt.
Csoda,hogy van még olyan agykárosult,aki elhiszi,hogy bármiben befolyásolhatja az eredményt a szavazataival.
Csak a Retek Klub zsebét tömi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!