Kedves vv szavazók, miért költitek erre a pénzeteket?
mert buták mint egy pár rendőrcsizma
2011. febr. 24. 13:53
Nem tudom, én nem szavazok pont azért amit Te is leírtál, de kérdezem én, hogy Neked mért fáj az, ha valaki szavaz? Nem mindegy Neked, hogy mire költi a pénzét? Megteheti, akkor szavazzon, végül is az a 315 ft nem dönt nyomorba senkit. Ha meg több ezret elszavazgat, akkor hajrá, az ő dolga.
2011. febr. 24. 13:55
3/25 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar,csak érdekel ki miért???
"miért???? miért szavaztok??? mit ér az az 1 szaros szavazat??"
Nekem ebből a stílusból az jön le, h téged ez zavar.Ha már ennyitől kiakadsz, akkor inkább járj csukott szemmel az utcán, és ne nézd a TV-híradót.Ott ennél sokkal szörnyűbb dolgokat lehet látni.Ha meg csak magad előtt szeretnél tetszelegni, h te milyen okos vagy, h téged nem tudnak megvezetni az rtl-esek, akkor ki kell, h ábrándítsalak.Neked is biztos vannak hibáid.Ez is elég gáz sztem, h ilyen kérdést írsz ki...
2011. febr. 24. 14:12
Én biztosan nem költök erre egy fillért sem,én ugyanis dolgozom a pénzemért.
Egy szavazat árából,ami mellesleg nem befolyásolja az előre megírt Retek Klub-féle forgatókönyvet,inkább veszek egy kiló tápot a kóbor kutyának vagy szotyolát a cinkéknek.
2011. febr. 24. 14:27
6/25 A kérdező kommentje:
akkor zavar,a hiradót nem is nézem mert nem érdekel,a valóvilágon szeretek idegeskedni,de az hogy szavazzak soha meg nem fordult a fejemben. Inkább abból az 500ft-ból veszek egy ruhadarabot barátnőmnek :) arra nem gondoltatok hogy lehet nincs is szavazat??? Mert lehet csak bezsebeli az rtl,és kiír egy olyan lehetséges állást ami a piackutatásokon felmerül???
7/25 A kérdező kommentje:
Harmadik vok.Nekem ne magyarázd, kérdező, mert én nem szoktam szavazni, bár szeretem a VV-t.De nem annyira, hogy erre elköltsek 315 ft-ot.Ha több pénzem lenne, biztos szavaznék, de így sajnálom rá.Engem csak az idegesít, hogy állandóan a VV-szeretőket pocskondiázzák.Hadd költse már mindenki arra a pénzét, amire akarja!
2011. febr. 24. 14:30
Nálunk, VV-szeretőknél csak azok röhejesebbek, akik a nagy VV-utálatuk ellenére ugyanúgy kívülről fújják, hogy éppen mi történik a Villában...
2011. febr. 24. 14:32
Én nézem a műsort kisebb-nagyobb kihagyásokkal, de általában képben vagyok.
Nem szavaztam egyszer sem, és nem is fogok. Az oka nagyon egyszerű: Sajnálom rá a pénzt.
2011. febr. 24. 14:46
Kapcsolódó kérdések: