Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kedves vv szavazók, miért...

Kedves vv szavazók, miért költitek erre a pénzeteket?

Figyelt kérdés
Számomra felfoghatatlan hogy egyesek kidobnak az ablakon 500ftot arra hogy szavazattal emeljék az egyik tábort,és gazdagítsák vele a tv-t. Miért éri ez meg nektek szavazók? Inkább a gyereketeknek vennétek egy csokit belőle(mert nem gondolom hogy mindenki aki szavaz 15-16 éves,gondolom van akinek családja is van,tőletek kérdezem miért???? miért szavaztok??? mit ér az az 1 szaros szavazat??
2011. febr. 24. 13:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
49%
Azért ez a forgatókönyv dolog nagy butaság. Mindegy, szerintem mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, szerintem nincs jogod kérdőre vonni. Az a 315 ft persze soknak tűnik egy sms-ért, de ha belegondolsz, nem egy nagy összeg. Manapság annyiból nem sokat kapni, még egy liter benzint sem tudsz tankolni. Nem tudom, te ennyiből milyen ruhát veszel a barátnődnek, max a piacon egy bugyit. Ha most valaki 2 hetente dob egy sms-t, az 630 ft, őszintén szólva nem hinném, hogy azon múlna mármi. Akinek meg igen, mert olyan szerény körülmények között élnek, az meg tuti nem pazarol szavazatra. Kb. ennyi. Ha senki nem szavazna, értelmetlen lenne a műsor.
2011. febr. 24. 14:54
 12/25 A kérdező kommentje:
Sokat járok pesten ésvan egy newyorker nevű üzlet ahol hihetetlen olcsóra néha levisznek drága ruhadarabokat és onnan szoktam neki hozni ruhát de ez mindegy,nem piaci ruhát hozok :D ha lenne pénzed küldenél smst ezzel támogatva az rtl-t? :D már bocs de nem tudom ha millióim lennének sem költeném ilyen hülyeségre... diákmunkázom hogy a kutyámnak meg a macskámnak meg tudjam venni az acana tápot,ha családom lesz és dolgozni fogok sem a tvt fogom gazdagítani belőle... és még ne háborodjak fel ilyen embereken :D ha lenne miből akkor adakoznék,de nem a televíziónak te ... :D:D
2011. febr. 24. 16:12
 13/25 anonim ***** válasza:
A szomszédom szinte csak segélyekből él.A múltkor mesélte,h ő mindíg szavaz,kb.6sms!Hát ilyen is van!Én nem értem,biztos sok ilyen ember van!(nem roma a szomszédom,még mielőtt az jönne le,h csak ők élnek segélyből)
2011. febr. 24. 16:15
 14/25 anonim ***** válasza:
Akkor sem értem mért háborodsz fel. Nem mindegy, hogy szavaznak vagy sem? Te nem szavazol és kész. Én sem tettem soha egyik másik műsornál sem, mégha nagyon is kedveltem valakit, de ilyenen kár fennakadni. Van ennél nagyobb problémám is, hogy más mire költi a pénzét. Tök jó, hogy neked ez a napi gondod.
2011. febr. 24. 16:48
 15/25 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam szavazni, de marhára idegesítenek az ilyen böszme kérdések, mint ez. Neked mi a fene bajod származik abból, ha valaki elkölt a saját pénzéből 315 ft-ot egy szavazatra? Ő ettől jobban érzi magát basszus!

Ennyi erővel miért esznek az emberek hamburgert? Az nagyon káros ám!! És? Attól érzi jól magát. Ez csak egy hülye példa volt, de a lényeg ugyanaz.

2011. febr. 24. 17:30
 16/25 A kérdező kommentje:
Hát fizesse :D én arra vártam választ hogy aki szavaz az miért teszi a család mellett :D
2011. febr. 24. 17:46
 17/25 anonim ***** válasza:
Te most tényleg ennyire értetlen vagy? Mert ha van családja az embernek, akkor már bűn valamire 315 Ft-ot kiadni? Emelett még van ezer felesleges kiadás nap mint nap. Úristen! Mindtha valami horribilis összegről lenne szó, na de pitiáner 300 ft-on értetlenkedsz?
2011. febr. 24. 18:06
 18/25 anonim ***** válasza:
Azért 300ft nem pitiáner!Sokaknak kb.ennyi jut 1napra,és mégis szavaznak.Jó neked,h lepitiánezer 300ft-ot.Megvezetik a népet,a fiatalok,nyugdíjasok erre költik a kevéske pénzüket!Tisztelet a kivételnek!Valamire való családos ember,nem költ erre külön.Gazdagítjuk így is őket,h nézzük.A kérdezőnek meg nem kéne nekimenni.Feltett egy kérdést,sokan meg le.asszák.Sokan gondolják még így.Gondolom ti otthon laktok,v. magatok vagytok,u havi 500e kerestek,h nem számít 300ft.
2011. febr. 24. 22:12
 19/25 anonim ***** válasza:

Nézd, 300 ft igenis pitiáner összeg ahhoz, hogy fennakadjunk azon, hogy egyes emberek elköltik egy szavazásra, és ezen rágódjunk itt egész nap. Szavaz, akkor szavaz, az ő dolga. Ettől az ő (kérdező) élete megváltozik? Nem!

Azért szavaznak, mert jól érzik magukat attól, hogy ezzel valamilyen szinten kinyílváníthatják a véleményüket, és tettek annak érdekében, hogy a kedvencük benn maradjon, illetve kiessen az, akit nem szeretnek.

És ha ezt családos ember teszi, akkor szíve joga, ő dolgozott meg a pénzért, ha ebből 300 ft-ot erre akar költeni, tegye. Az persze más kérdés, hogyha nehéz körülmények között élnek, akkor az tényleg szánalmas. És azért ne sajnálkozzunk, hogy megvezették őket...Nem kötelező a szavazás, érdekes, itt is sokan nézik, mégis a többség azt írta, hogy nem szavaz.

2011. febr. 24. 22:27
 20/25 anonim ***** válasza:
Igaz az is amit te írsz!Engem az zavar,h tényleg a sok fiatal erre költi a pénzét,na meg az idősek!Nekem ugyan mind1,csak aztán meg jön a sopánkodás.Semmivel nem lesz jobb nekem,ha szavazok(hacsak nem családtag lenne-az azért még megérthető)Ők tudják.Tudod,sokan olyan komolyan veszik,h akár 10ezreket is elpazarolnak.Igen,ő pénze,de kétlem,h aki keményen melózna érte az bármire is szavaz.Az időseket épp úgy beetetik ezzel,mint a telefonos jóslással.Mindegy,ettől én nem leszek szegényebb,csak bosszant a dolog!Szép estét!
2011. febr. 24. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!