Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vélemény VV Éváról?

Vélemény VV Éváról?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 15:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%
mint embert biztos elkerülném nagy ívben, de kell a villába Alekoszal együtt, mert nélkülük semmit nem érne a műsor
2011. febr. 22. 16:44
 12/30 anonim ***** válasza:
73%
Jo tulajdonságot nem tudok rá mondani.Ennyi!:)
2011. febr. 22. 16:47
 13/30 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon bírom őt, mert még mindig ő az egyetlen aki megmondja a véleményét. Hiába mondja mindenki hogy kétszínű, ezeket az emberkéket ki kell hogy ábrándítsam. A VILLÁBAM MINEGYIK SZEREPLŐ KÉTSZÍNŰ, KIVÉTEL NÉLKÜL. Szóval ez nem ok arra hog yutálják.

Tetszik, hog ynem hunyászkodik meg, és hogy a célja érdekében bármire képes. Ő igazi villalakó, nem nyavajog hogy haza akar menni.

Szimpatikus, mert nagyon normális is tud lenni, ok nélkül nem szokott hisztizni és kiabálni. Vannak nagyon aranyos pillanatai, amikor igazán szerethető. Tetszik, hogy nem játsza meg magát, azért hogy valakinek szimpatikusabb legyen. Igazi törtető, igazából fogalmam sincs mit mondjak, akik utálják, azoknak ezek úgyis értelmetlen szavak.

Remélem még nagyon sokáig bent lesz a Villában a sok szemét rosszakarója ellenére is. Nyerni nem fog, mert nagyon megosztó, de az első 3-4-ben a helye.

2011. febr. 22. 17:13
 14/30 anonim ***** válasza:
61%
sunáznám
2011. febr. 22. 17:22
 15/30 anonim ***** válasza:
68%
hajrá Éva!
2011. febr. 22. 21:44
 16/30 anonim ***** válasza:
68%
Utalom ,mert minden olyan tulajdonsag megvan benne ami egy noben nem szabad meglennie:reszeges,idegbajos,ketszinu,lusta,azert nyalja a szajat mert az alkohol kiszaritja.Mellesleg Alekosz is egy nagy senki Oli nelkul,kullogott utana mint egy pulikutya,az hogy megtanult egy par idezetet,attol egyaltalan nem eredeti.Raadasul ronda alakja van ,az alkohol ra is ratette a pecsetet a puffadt hasaval.Ennyi.
2011. febr. 23. 12:30
 17/30 anonim ***** válasza:
48%
Egy igénytelen, gusztustalan, ápolatlan, beképzelt, hülye(nem függ össze az intelligenciával),égetnivaló nő. Bottal nem piszkálnám meg.
2011. febr. 27. 18:06
 18/30 anonim ***** válasza:
47%
Nekem is idegesítő egy nő.Lehet ő megmondja afrankót,de azt lehet kultúráltan is és ő ezt nem tudja.Ami negatívumot leírtak előttem én is azon a véleményen vagyok.Én biztos nem tudnék vele együtt élni és Gombinak szerintem igaza volt, h. van valami az agyával.Mert szerintem ez nem normális h. valaki ennyire idegbeteg és nem tud szépen beszélni, hamar felhergeli magát, nagyon kikel magából és tényleg néha olyan mint egy idegbeteg aki azonnal agyvérzést kap vagy megőrül.És tényleg önző és nagy egója van.Szerintem nagy személyiségzavarban szenved emellett.Tiszta negatív, ha nem szólal meg akkor kedves aranyos kinézete van,de amint kinyitja a száját egyből felidegel.
2011. febr. 28. 10:57
 19/30 anonim ***** válasza:
69%

Hányinger egy nő, ha az életben is ilyen, csodálkozom, hogy még nem verte ki valaki a fogát! Így nem viselkedhetsz emberekkel, csak azért, mert "öntörvényűnek" hiszed magad! Engem nem érdekel, milyenek a többiek odabent, így senkihez nem szólhatnak a normális életben büntetlenül, ahogy ő szólít meg embereket. Talán nem elsőre, de tizedszerre igenis szétrúgják a seggét, miután részegen beszól valakinek, aki esetleg ugyanolyan, mint ő.

Tudjátok mi az, ami érdekes? Ha más olyan stílust vesz fel a villában mint ő, azonnal sír, hogy őt bántják! Ő nap, mint nap durván beletapos emberek lelkébe, ha viszont visszaszólnak neki, színpadiasan összeomlik.

Szerintetek milyen lenne a világon élni, ha mindenki úgy viselkedne, mint ő? Nem léphetnél ki a házadból anélkül, hogy valaki beléd ne kötne azonnal, ocsmány szavakkal. Mikor válaszolnál, akkor meg elkezdene krokodil könnyekkel bőgni.

Nem csak nem tudja, de nem is akarja a társadalmi normákat betartani, megadni a tiszteletet a többi embernek. Amit csinál, az nem "őszinteség", ahogy a rajongói mondják, hanem egyszerű tahóság. A kettő között pedig igen nagy különbség van.

2011. márc. 3. 21:52
 20/30 sz12 ***** válasza:
47%

Teljes mértékben egyetértek veled!!!

Ma is amit művelt...

2011. márc. 3. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!