Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vélemény VV Éváról?

Vélemény VV Éváról?

Figyelt kérdés
2011. febr. 22. 15:42
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
74%
inkább ne akard tudni..pfffejjjjj
2011. febr. 22. 15:49
 2/30 anonim ***** válasza:
63%
Nem bírom, kétszínű, érdekember, undorítóan viselkedik, viszont az tény h kicsit unalmas lenne nélküle a villa :D
2011. febr. 22. 15:50
 3/30 A kérdező kommentje:

De szeretném tudni. :)

Próbáld meg azért káromkodásmentesen megfogalmazni. :)

2011. febr. 22. 15:55
 4/30 anonim ***** válasza:
74%

Undorító az egész nő!!

Nem tudom, hogy tudja elviselni a párja.

2011. febr. 22. 16:00
 5/30 anonim ***** válasza:
Az első párbaja előtt abszolút nem volt szimpatikus, viszont azóta megkedveltem. De Alekoszt jobban bírom.
2011. febr. 22. 16:05
 6/30 anonim ***** válasza:
65%
Idegesít, hogy mindig a száját nyalja :P
2011. febr. 22. 16:06
 7/30 tetris ***** válasza:
82%

Szerintem Éva nagyon sok negatívummal bíró személyiség. Elképesztően egoista, önző, rideg, számító, sértődékeny, hisztis, elviselhetetlen.

A háztartási munkák terén se mutat semmit. Takarítani, főzni, mosogatni nem szeret. Amikor őt mutatják az összefoglalókban, akkor vagy veszekedik valakivel, vagy cigarettázik, vagy éppen iszik.

A többiekre kíméletlenül csípős kritikai megjegyzéseket tesz, nincs tekintettel mások érzelmeire.

Mint nő sem szép, az alakja se jó, és az arca se tetszik. Egyedül a haja klassz.

Anyaként se lesz valami nagy szám, láthattuk, amikor Jerzi volt a "kisfia", hogy beszélt vele, és mennyire nem törődött vele.

Nem véletlen, hogy többször is ki akarták már rakni a többiek a villából. A lakók közül mindenkivel volt már konfliktusa, mert saját magán kívül nem szeret senkit se igazán. Kapcsolatokat, barátságokat csak érdekből köt.

Szerintem pocsék feleség, anya lesz belőle.

2011. febr. 22. 16:07
 8/30 anonim ***** válasza:
67%
Tök idegesítő, idióta egy nő, de szeretem, mikor hisztizik, mert szórakoztat. :D A haja nagyon tetszik.
2011. febr. 22. 16:12
 9/30 sz12 ***** válasza:
73%
tetris: a szívemből szóltál:)
2011. febr. 22. 16:22
 10/30 anonim ***** válasza:
79%
Az én szívemből is:)
2011. febr. 22. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!