Szerinted igaza volt Évának?
Figyelt kérdés
Éva kerek perec meg mondta h aki gyenge az menjen haza,
és csak az való a villába aki maradni is akar, és továbbra is küzdeni a nyereményért
Nem tudom hova tenni h a Szandika most milyen jogon akadt ki ennyire, pont ő az aki kapott második esélyt h maradjon erre meg tömeges hiszti tört ki h mindenki magára rakatja a jelet.
Baromi nagy esélye volt annak a négyesnek, erre sorra estetik ki magukat.
rossz nézni h eldobják maguktól az esélyüket
2011. febr. 21. 21:06
11/18 anonim válasza:
Igaz, hogy Éva szeritem is olyan, hogyha az érdekét szolgálná az anyját is beárulná, de ebben a dologban konkrétan akkor is igaza volt. Ok, kibeszélte, de nem sugdolózott, majdnemhogy ordított, csak az nem hallotta, aki nem akarta, vagy épp a közelben sem volt. Így hallották Gombiék is, és Szandika ugyanúgy kibeszélte Évát. Semmivel sem egyenesebb igazából. Szélkakas. És érdekes, neki mindig van valami, amin kiakad. Pedig egész jól elvan mindenkivel, aztán mégis így viselkedik. A sulis héten is mi volt? Tök jól elvolt, élvezte is, aztán egyszercsak úgy döntött, hogy elege van, és utolsó nap nem vesz részt rajta, és mindenkivel, tanárokkal is, akik odamentek hozzá paraszt volt. Hetente rájön a dili. Ha ennyire nem bírja, akkor menjen haza, adja fel és kész. Ne szúrjon már el ezzel egy párbajt, teljesen élvezhetetlenné teszi a műsort.
12/18 anonim válasza:
Ez is igaz.Sztem Szandinak pszihológus kéne,ezek a hírtelen hangulat változások nem jók.Évának meg már lassan csak pszihiátriai kezelés lesz az utolsó esélye.Amit művel,az nem semmi.Tényleg hangosan mondta,ami még sz..abb is.Megalázta a nagy b.nőjét.Akárhogyis nem így kéne viselkednie Évának,már többször beégette Szandit.Mondjuk ő se kutya,de még mindíg őszintébb.Még annyit,h Éva pánikbetegsége nem indok a kleptomániára,meg az ocsmány viselkedéshez.Nem a csúnya szókra gondolok.Nem látjátok,h bekavar,leb.sz mindenkit,majd azok nem tűrnek tovább,hát v.szólnak,ő meg megy sírni,h mindíg őt bántják stb.Aztán meg még sokan sajnálják.Jó taktika!Akkor nem volt álmos,amikor Jerzyt kellett minősítenie?Majd bocsánatot kért,de előtte elszólta magát,h tiszta ideg,h emiatt majd megutálják a nézők.Hát sietett jóvátenni.Hú!Bocs,h hosszú lett,de muszály voltam leírni:)Nem akarok senkit bántani,aki kedveli,csak leírtam a véleményem!
13/18 anonim válasza:
Nem baj, hogy leírtad a véleményed, de ez itt most nem a beszéljük ki Évát topic.
14/18 anonim válasza:
Nem is a beszéljük ki Szandi topic.
15/18 anonim válasza:
Szandi nem is lett kibeszélve, legalábbis nem úgy, mint általad az Éva, csak a kérdéssel kapcsolatosan.
16/18 anonim válasza:
A kérdés Szandira is vonatkozik.Amúgy meg poénból írtam:)
17/18 anonim válasza:
Igaza volt Évának! Szandika meg nem is akar igazán kimenni csak játssza az agyát. Miért nem ment ki akkor amikor ki akarták zárni? Csak fel akarja magára hívni a figyelmet.Ide-oda csapódik egyszer Béci párti egyszer Olivér párti.
18/18 A kérdező kommentje:
kiváncsi leszek h majd alekoszt vagy gombit fogja támogatni
2011. febr. 22. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!