Igaza volt ma Bécinek mikor odamondogatott Alekosznak és Évának?
Figyelt kérdés
szerintem igen....2011. jan. 9. 20:00
1/15 anonim válasza:
Egyértelmű. Tényleg egész nap csak vedelnek, bagóznak, legalábbis csak ezt látjuk. Aztán minden veszekedés végén megejti Évike, hogy már megint én vagyok a hibás....aztán ne adj Isten még sír is egyet, pedig ahogy ők viselkednek Ildivel, ő ez alapján csak bőghetne egész nap. Amúgy szerintem Éva megy vissza, mert sokak szerint ő mennyire őszinte, persze azért vihog a háta mögött a másikról. Mikor Olivér mondta neki, hogy Bécinek mondja a véleményét ne neki, akkor is én meg mondtam neki is, a ló.faszt mondta meg....Alekosznak fogalma sincs arról, mi az hogy tisztelet, ő egy igazi ős bunkó!
2/15 anonim válasza:
Igen. Ők legalább csinálnak is valamit a közösségért. Ha Éván múlna a villából pár nap alatt egy szemétdomb lenne. Elég nagy szégyen, ahogy viselkedik.
3/15 anonim válasza:
Gigiék else mozdulnak a konyhából, mert ők a "jógyerekek", ők rendesek, takarítanak, és mosolyognak, képmutatóak, csak hogy sose rájuk kerüljön a jel. TAKTIKA emberek ;)
4/15 A kérdező kommentje:
és Évának mi a taktikája? a semmittevés?
2011. jan. 9. 20:18
5/15 anonim válasza:
Szerintem meg ez összeesküvés elmélet amit az előttem író említ. Lehet hihetetlen neked, de vannak olyan emberek, akik valóban nem viselik el a koszt, ha lát egy piszkos poharat inkább elmossa, nem hagyja még napokig díszelegni (én is ilyen vagyok).
6/15 anonim válasza:
Nem reklámozni akarom az oldalt, de nézzétek meg. [link]
7/15 anonim válasza:
Az is egy fajta taktika, hogy mindig legyünk viccesek, provokatívak és nagy szájúak. Alekosz ott árulta el magát, hogy ez is taktika (nála is), mikor Kristóf ment párbajra, azt mondta, hogy mit csinált itt bent ez az ember, semmi vicceset, nem volt konfliktusa stb. Ezek már tudják, hogy mi kell a népnek az előző szériákból, de pofára esnek, mert Majka, Oki az első szériában is végig menetelt, de mégis Szabolcs nyert, aki ugyebár az unalmasok közé tartozott. Az ilyen Éva féle karaktereknek az a legnagyobb büntetés, ha végig bent maradnak, aztán mégis majd az uncsi játékos lesz a befutó. A VV történetében Vitkó Laci az egyetlen aki, nem unalmas győztes volt, de nem is volt bunkó. Ő pont olyan volt, aki egy kedves ember, benne volt a közösségi dolgokban, de ha kellett kiállt az igazáért.
8/15 anonim válasza:
Most Gigi meg Béci mit pofázik, hogy ők a konyhában raboskodnak. Ki kéri őket? Az a Gigi olyan egy rohadt színésznő, de mostmár a Bécit is megutáltam azzal az álmatag beszédével. Ők kellene kitakarodjanak a villából, és remélem, hogy az Éva fog visszajönni, aki legalább nem színészkedik. Igen, ő nem szereti azt, hogy egész nap takarítson és főzzön, mosson, de legalább megmondja őszintén és nem teszi magát, és nem nyávog folyton h "jaj én mennyit dolgozok és te meg csak ülsz". De amúgy ki szeret takarítani őszintén? Szerintem, az Éva, az Alek, a Szandika vagy Oli kell nyerje a VV-t a többi lúzer meg huzzon a r@'kba. Ámen.
9/15 anonim válasza:
Akkor te is olyan koszos vagy mint Eva.Van akinek normalis dolog az hogy rend legyen es tisztasag.Eva ott fog nagyot bukni hogy annyira hangoztatja hogy"majd kiviszem es kint hagyom"!Szerintem nagyon pofara fog esni...
10/15 anonim válasza:
Szerintem is igaza volt, az Éváról már korábban kiderült, hogy milyen egy ritka igénytelen nő. Pl. pár hete egyik este hulla részegre itta magát, reggel amikor felkelt, ugyanazt a ruhát vette fel, ami előző este volt, aztán visszafeküdt valaki más ágyába aludni.
Egész nap nincs semmi dolguk, azért nem lehet olyan megerőltető rendet tartani maguk körül, vagy megfőzni az ebédet. És tényleg zavaró, ha valaki ad a tisztaságra maga körül, más meg lesz*rja, és még utána is takarítani kell. Nekem az Éva egyre ellenszenvesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!