Igaza volt ma Bécinek mikor odamondogatott Alekosznak és Évának?
Figyelt kérdés
szerintem igen....2011. jan. 9. 20:00
11/15 anonim válasza:
Még Éva mondta Jerzyről, hogy ő minek van ott? Csak megissza a piánkat...mindezt azért érdemelte ki a srác, mert nem kedveli Évát...
12/15 anonim válasza:
Igaza volt Bécinek.Nekem ő az egyik kedvencem, ha Éva kivinné valamikor ráb@szna, mert szerintem sokan szeretik Bécit, igaz nem sok mindent csinál, de nekem szimpatikus (és még elég sokaknak).Hiába csinálja Éva a fesztivált, Béci esélyesebb a nyerésre.(Ja és nem érdekel különböző portálokról belinkelt sz@rság, mindet láttam már róla, köszönöm)
13/15 anonim válasza:
A poén az ,hogy Alekosz úgy ment be a bemutatkozó kisfilmje alapján ,hogy ő mekkora rendmániás,steril ruha,magára és mindenre igényes fickó.Közben meg még egy poharat sem mosott el és élég sokszor látni vasalatlan ingben.
14/15 anonim válasza:
Igen.mert mint mondta nemreg,eloskodik az anyjan(aki harminc eve nem volt sehol nyaralni),szoval konnyu mas kezevel rendmaniasnak lenni....
15/15 anonim válasza:
Éva csak fogja be a száját...
Miatta meg Alekosz miatt nem sikerült a sálkötő rekord. Évikétől meg emiatt megvonnám a cigit is, mivel 2 órát simán ki kéne bírni cigi nélkül, ő meg a sálkötést is többször félbehagyta a bagó miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!