Éva kerek perec meg mondta h aki gyenge az menjen haza,
és csak az való a villába aki maradni is akar, és továbbra is küzdeni a nyereményért
Nem tudom hova tenni h a Szandika most milyen jogon akadt ki ennyire, pont ő az aki kapott második esélyt h maradjon erre meg tömeges hiszti tört ki h mindenki magára rakatja a jelet.
Baromi nagy esélye volt annak a négyesnek, erre sorra estetik ki magukat.
Szerintem igaza volt Évának! Ha nem akar benn lenni, menjen ki. Nem kell ahhoz párbajozni! Nem adok mindig igazat az Évának mert elég csúnya szája van! De most Szandika nagyon eltúlozta ezt a dolgot! Éva csak azt mondta hogy menjen ki ha ki akar!Szóval most én sem értem mi volt ez a kirohanás!
2011. febr. 21. 21:10
2/18 anonim válasza:
Igen, szerintem igaza volt, és abszolút jogtalannak találtam Szandika felhábrodását. Már én is unom, hogy nem annak örülnek, hogy nem kaptak jelet, hanem annak, ha őt jelölik. Amióta megcsinálta ezt az Olivér, azóta sorra minden héten bejelenti ezt valaki. És igaza volt Évának, ha gyenge menjen haza, nem való a villába, ennyi! Gombi is mit húzta fel magát ezen...
2011. febr. 21. 21:26
3/18 A kérdező kommentje:
A Szandika ide-oda ingázik a két fél között, valahogy nem találja a helyét.
Az Alekékat akikre számíthatott lecserélte a Béciékre akik meg csak a hasznot akarják belőle
elfelejtette h ki volt az aki ki állt érte az elején, és megvigasztalta(Éva), meg az ilyen dolgokat.
elég hálátlan tőle, az Anikó is átpártolt, de nála az nem elfelejthető tény h amikor senki se törődött vele, az Oliék vették pártfogásba
2011. febr. 21. 21:37
4/18 anonim válasza:
Most teljes mértékben igaza volt Évának! Szandika meg gyerekes hogy ezt nem fogta fel, mégis mit gondol? Hogy őt majd tényelg mindig mindenki sajnálni fogja?
Én nagyon bírtam Szandit, de ez így nagyon szánalmas viselkedés. Ráadásul ő tényleg jóban van mindenkivel, a nézőktől szinte mindig kedves smseket kap, akkor miért nem tud kitartani?
Aki nyavajog húzzon haza mert erre már tényleg senki nem kiváncsi, hogy ez hetente rájuk jön.
2011. febr. 21. 21:41
5/18 anonim válasza:
Lehet, hogy pont ez a baja Szandikának, emiatt nem találja a helyét. De ezt ő szúrta el. Nem azt mondom, hogy ne legyen jóba akkor a "másik csapat" tagjaival, de ne így, hogy elhagyja azokat, akik az elejétől fogva mellette álltak. Elég 1-2 kedves szó, és el is pártolt. Aztán velük beszéli ki Évát, mert ő nem ért egyet azzal amit művelnek. Nevetségesek!
2011. febr. 21. 21:43
6/18 anonim válasza:
Igaza volt.DE!Nem így kellett vna elintézni,h Aleknak papol.Menjen oda és mondja meg.Ezt nevezik kibeszélésnek.Már többször eljátszotta ezt,Szandival szemben is.Szandi kiborult,h haza akar menni,majd megbékél.Az volt a legjobb,h mondja Éva,h ő soha nem mondta,sőt nem is mondaná,h haza akar menni,erre 10percre rá sír(ez a sajnáltatás,mert ezt mindíg bedobja),és azt mondja,h HAZA AKAROK MENNI!
2011. febr. 21. 21:48
7/18 anonim válasza:
Jó persze, kiakadt Éva, azért mondta azt a végén, de érthető, megint le lett támadva. De Szandikánál ez nem így volt, szinte nincs is konfliktusa, az ő állítása szerint is szinte mindenki szereti őt, és mégis méltalankodik. És nem vagyok biztos abban, hogy lenyugszik. Múltkor sem tette meg, napokig ezt csinálta, míg végül majdnem kizárták. Éva az lenyugszik igen, de Szandika nem.
2011. febr. 21. 21:55
8/18 anonim válasza:
Itt az ideje, hogy Szandika távozzon. Nem tudja megbecsülni, hogy a múltkor maradhatott, ez számomra nagyon ellenszenvessé tette. miért nem ment már akkor haza? Miért bőgött, mikor hazaküldték? Ez nem egyszeri dolog, ő már régóta ezt csinálja, és ahogy Éva is már én is nagyon unom.
2011. febr. 21. 22:02
9/18 A kérdező kommentje:
igen ám lehet h ezt mondta az évi, de miután is mondta?
a szandika a bnője feltette neki a kérdést h hányan szeretik őt, és hányan szeretik évát a villában.
ez sztem eléggé fájhatott neki, mert ő elmondta milyen nehéz neki bnőket szerezni, meg h hogyan hátba támadták mindig őt
én megértem mert engem a külsőm miatt rekesztenek ki, igaz barátok nélkül elég nehéz
és igaza volt neki, mégis kibeszélték kiröhögték őt a gombiék, ennyit is érnek
2011. febr. 21. 22:04
10/18 anonim válasza:
Álítólagos b.nőjét,akkor sem kellett vna kibeszélnie.Így nem csoda,h nincs b.nője.A multkor is a takarítás dolgot firtatta,ami igaz,de nem a b.nőjével takaródzon.Hát nehogy már sajnáljuk!Nektek hogy esnének ezek a dolgok,a b.nőtöktől?nekem sz.rul!Igen,Szandi ilyen.Örült,h maradhatott,de most biztos történt vmi,amin kiakadt.Kérdező:sajnálom,h a külsőd miatt nincs b.nőd.Remélem mihamarabb őszinte barátra lelsz.Ne ilyen Éva fajtára,mert ő nem barát.Majd ha találsz,meglátod,h igazam van,hogy Évának miért nincs b.nője!Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!