Hogyan lehet az, hogy a különböző szavazós műsorokban nem azok nyernek, akik a legnépszerűbbek? (Bőv. Lent. )
Figyelt kérdés
Pl. az X-faktorban nem a Norbi nyert, pedig az összes netes szavazáson, amit láttam, ő kapta a legtöbb százalékot, meg lájkot, sosem párbajozott, stb. Most a Való Világban Olivérrel ugyanez a helyzet, nézem a szavazásokat, lájkokat, több mint Bécinek, mégsem nyert...
Ha nem csalás áll ezek mögött, akkor mi?
2011. febr. 21. 19:16
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy azoknak az embereknek a fele sem szavaz, akik a neten lájkolnak. A lájkolás ingyen van, de a szavazás emelt díjas, és valószínű, hogy akik nyernek azokra azért szavaznak a kedvelőik, mert tudják, hogy a másik mennyire népszerű, ami viszont nem azt jelenti, hogy költenek is rá.
2/5 anonim válasza:
Jól íta az első.Az egy dolog,h vkin nevetünk,mert olyan amilyen,meg neten lájkoljuk,de attól még szavazni a fele sem fog.Ez nem mérvadó.Ezért is lesz érdeker az Alek-Gombi párbaj.
3/5 anonim válasza:
tök egyszerű
sokan nem szavaztak nem azért mert pénzbe kerül hanem olyanok mint én
azt gondoltam én is minek szavazzak ha úgyis egy csomó sms-t kap majd
de különben sose szavazok úgyhogy mind1
4/5 A kérdező kommentje:
El sem hiszem, 3 értelmes válasz!!:)) Köszi Nektek.
2011. febr. 22. 07:49
5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy én sem szavazok soha a kedvenceimre, kivéve az ingyenes vélemény-nyilvánításokat.
2011. febr. 22. 07:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!