Miért veszik ennyire szigorúan a Való Világban, az elő műsorokban a dolgokat? :S
Figyelt kérdés
Nagyon idegesít, hogy parancsolgatnak nekik, (főleg Stohl András :@ fel tudnám rúgni), hogy üljenek le gyorsan, meg hogy kihangsúlyoztam, hogy mondjatok egy nevet, ne üzengessetek, senki sem kísérheti ki XY-t.
Engem ez qrvára idegesít, hát még, ha én lennék ott, akkor lehet, hogy be is szólnék a műsorvezetőknek. -.- :@
15F
2011. márc. 12. 21:56
1/10 anonim válasza:
Különben nagy rendetlenség lenne.
Meg van a műsornak egy időmenete amit tartani kell.
2/10 anonim válasza:
Mivel élő adás, időhöz vannak kötve, és a műsorvezetők felelőssége, hogy minden időre kész legyen, és időben vége legyen a műsornak.
3/10 anonim válasza:
mert élő műsorról van szó, és minden az időről és a pénzről szól
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor mondják el nekik műsoron kívül, hogy az élő adásban haladjanak, mert megy az idő, és az ORTT megbässza őket, ha csúnyán beszélnek, stb.
Kicsit a bentieket is hibáztatom, mert nem értik meg elsőre, és ezért még százszor el kell nekik mondani, ami engem még jobban idegesít.
2011. márc. 12. 22:11
5/10 anonim válasza:
Ez a feladatuk a műsorvezetőknek, ezen nem tudom miért kell felháborodni...Ráadásul teljesen jogos is.
6/10 anonim válasza:
csak úgy szólok, hogy elmondják nekik előtte még össze is próbálnak a villával, de értetlenek...
7/10 A kérdező kommentje:
akkor bässzák meg magukat, majd nem nézem a kiszavazást!! xD
2011. márc. 12. 22:51
8/10 anonim válasza:
Na látod, ezért nem lehet 15 évesen bekerülni. :D
9/10 anonim válasza:
15 éves vagy, lázadozol minden hülyeség ellen. Három év és kinövöd.
10/10 A kérdező kommentje:
Ez egyébként, fura tőlem, mert SOHA nem szoktam ilyen marhaságokon felidegesíteni magam, általában mindent leszärok. xD
2011. márc. 13. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!