Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A tehetségkutat műsorokban...

A tehetségkutat műsorokban (X-faktor, Megasztár) mért olyan népszerű a "ván nájt onli" című dal?

Figyelt kérdés

Kapcsolgatni szoktam a két műsor között, így vannak részek, amikről lemaradok. De még így is az elmúlt néhány adásban konkrétan ötször hallottam ezt a dalt öt különböző versenyzőtől. Míg más dalt még kétszer se nagyon hallottam.

Ez mért van? Olyan könnyű elénekelni ezt a "ván nájt onli"-t, vagy miért?

2010. szept. 27. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mert ebben a dalban meg lehet mutatni, ha valaki igazán jól tud énekelni.
2010. szept. 27. 12:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, abszolút nem egy nehéz dal.

Viszont hamar rátér a refrénre, és meg lehet benne mutatni, ha valaki inkább fent szól jól, mert nagyon kellemes magasságban van a refrén.

Sajnos nagyon nagy előszeretettel üvöltik el ezt a dalt, és sokkal inkább a technikára, a frazírokra mennek rá, közben a dal mondanivalója, hangulata teljesen eltűnik.

2010. szept. 27. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!