Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem zavar, hogy...

Titeket nem zavar, hogy elmegy most 2 hét egy kihívásig meginnt várni kell, pedig az eredmény nyílvánvaló?

Figyelt kérdés
Most azt hittem valami Éva-Gigi vagy Anikó-Jerzy párbaj azok izgik. De gombi-Alekosz ráadásul feleslegesen elvesz 2 hetet, mert Gombi kiakar menni. Akkor minek van ott? Annyira felidegesít most, hogy semmi nem lesz 2 hétig...
2011. febr. 19. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szombaton lesz párbaj, nem 2hét múlva. Vagy lehet félreértettelek, akkor bocsi.

Amúgy ki tudja, lehet Gombi mást visz ki, bár szegény Laci kivételével mindenki ellen kiesne.

2011. febr. 19. 22:18
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem is kicsit untat a téma, mármint a tény, hogy egyértelmű a dolgok végkimenetele... nem igazán izgat hogy mi lesz holnap az adásban, vagy holnap után, már a mait sem bírtam végig nézni, olyan unalmas volt :S Jobban szerettem volna én is valami izgalmas párbajt látni következő hétvégén.
2011. febr. 19. 22:24
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, szombaton. De utána meginnt 1 hét a kiválasztás.-.-
2011. febr. 19. 22:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Első, szerintem a kérdező úgy értette, hogy a következő kiválasztásig van 2 hét.

Engem is zavar, reméltem, hogy nem Gombi lesz kijelölve, de hát így boritékolva van az eredmény. Most várhatunk 2 hetet, hogy egy olyan ember legyen kiválasztva, akitől érdekesebb párbajt remélhetünk.

2011. febr. 19. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Tudjátok (és most nem akarom azt mondani, hogy kamu a VV), de szerintem ez azért nagyon ki van találva, hogy most pl volt egy marha izgi párbaj, akkor most jöhet egy semmilyen... aztá nmajd megint egy érdekesebb. Nem?
2011. febr. 19. 22:27
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is unalmas lesz. Még ha nem tudnánk, hogy kit visz ki akkor mondanám hogy annyi izgalmas lesz benne, de még az se, hiszen ha jól emlékszem utalt rá nem is 1x, hogy Alekoszt fogja kivinni. Ha így lesz, akkor egyrészt remélem, hogy fog kapni érte büntetést, másrészt meg teljesen egyértelmű, hogy Alekosz megy vissza, hisz neki hatalmas, masszív rajongótábora van, Gomni meg (hozzá képest) eléggé egy szürke egér.
2011. febr. 19. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Büntit biztos nem kap érte, hacsak most a kihívásig nem hangoztatja név szerint. Mert csak úgy szabálysértés, ha már kiválasztottként mondja.
2011. febr. 19. 23:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem sem fog ezért büntetést kapni, hiszen nem is tudhatta teljesen biztosra hogy ő lesz a kiválasztott. Tegyük hozzá, szerintem ez a Béci féle csapatnak baromi jó taktika... Elküldenek mindenkit "harcba", ők meg ott maradnak utolsóként, így könnyű, és nem vagyok benne biztos, hogy nem ez van a háttérben! Gombit is hogy rábeszélték, hogy neki ez lenne a legeslegjobb... Szánalom :S
2011. febr. 20. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért lesz Gombi párbaj,mert legalább a nekedvalóban lessz miről beszélni.Gondolok itt Picur állítólagos csókjára.
2011. febr. 20. 11:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a kép szerintem nem bizonyít semmit, bármilyen sztorit hozzá lehet költeni... Mindenesetre kíváncsi leszek mi lesz a vége!
2011. febr. 20. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!