Észre vettétek hogy Lilu Alekosz csapatához húz?
Most is ahogy beszélt a kiválasztáson.Pl Bécinek nem engedte hogy elmondja a mondókáját.. stb..
Én Alekosz csapatát szeretem.
Az hogy nem hagyta Bécit beszélni nem erre utál, csupán megköveteli a minimum tisztelet, ami nagyon helyes. Lilu Lacit kérdezte, Béci ne pofázzon bele.
Múltkor mondta ki a kedvence, de nem emlékszem... asszem Szandika? De nem biztos.
Ennek a Llilunak szörnyűek a lábai. Hátrafelé kanyarodik a térde, mintha ólába lenne, de hátrafelé.
A stílusa se tetszik, szerintem kioktatja a lakókat.
Nem bírom ezt a nőszemélyt.
Nem az hogy kioktatja a lakókat, hanem szigorúan veszi a szabályokat és ezt próbálja betartatni velük.
Nekem jobban tetszik amikor Balázs, vagy András vezeti a műsort.
Én azt szeretem, mikor Balázs vezeti a műsort, mert ő legalább vicces. Lilu buta, Stohl meg hát ismerjük, meg egyébként is fapofa...
Alekoszt kéne már kioktatni, azt hiszi milyen intelligens, pedig olyan buta mint egy fadarab
Azon kívül hogy a súgógépről felolvasta a szövegét nem rakott hozzá semmi pluszt az adáshoz
Én Stholt szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!