Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » észre vettétek zsófinak meg...

észre vettétek zsófinak meg lacinak egy hangja sem volt addig, míg el nem kezdtek parázni alekosztól?

Figyelt kérdés

Szerintem ők olyan jelentéktelenek, hogy amikor pánikba esnek akkor tudnak csak szerepelni, csak akkor negatívan.

érdekes, hogy nagyon kevés ember marad önmaga.

aki nem borult még ki, minden helyzetben önmaga, az Alekosz és Béci.

Ez szerintem nagyon sokat elárul a jellemekről.

Szerintetek?

2011. jan. 27. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
én pl rohadtul nem értem, amit sulykolni akarnak, h most a nagy Olivér kihozta belőlük h milyenek is valójában. Hát b@zki ha felbasszák az ember agyát akkor jó h ideges! és ez nem azt jelenti h eddig ők színészkedtek éjjel nappal. Olivér most baszta el. mert ezzel a húzásával Alekoszt is kénytelen voltam megutálni.
2011. jan. 27. 16:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Az Olivér csak annyit mondott kezdetektől fogva megvan hogy a zsófi lesz, csak kíváncsiak voltunk ez kiből mit hoz ki

tehát: ők sem számoltak azzal, hogy ilyenek lesznek az emberek!!!!ezt szerintem ő se hitte volna, hogy ennyire beparáznak és csak utálkozni tudnak

mert más megnyilvánulásuk eddig nemigen volt

a Gigitől sem láttam pl eddig még semmi egyéniséget.

csak van.

2011. jan. 27. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát a Zsófi az nem azért b*szakodott az Alekosszal, mert félt tőle hanem mert ki szeretett volna menni a szüleihez.

Vagyis ezt mondta. :) De az látszott rajta hog nagyon örül neki hogy ki vitte az Alekosz

2011. jan. 27. 17:21
 4/7 A kérdező kommentje:

ő szerintem csak álcázta ezzel mennyire rosszul esik neki, hogy ő párbajozni fog

ez védelmi mechanizmus.

csak mert a szemébe megmondta alekosz mi a véleménye róla.

egyáltalán nem haragudott rá

pl hogy legtöbbször úgy beszél, hogy csámcsog valamin, engem is kiborít

2011. jan. 27. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Én hányingert kapok a Tejbetöktől,remélem Alekosz kint hagyja szombaton.
2011. jan. 28. 12:57
 6/7 A kérdező kommentje:

esélye sincs vissza jönni szerintem

semmi egyénisége nincs

2011. jan. 28. 16:40
 7/7 A kérdező kommentje:

hm Tejbetök.

pont ráillik :)

2011. jan. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!