észre vettétek zsófinak meg lacinak egy hangja sem volt addig, míg el nem kezdtek parázni alekosztól?
Szerintem ők olyan jelentéktelenek, hogy amikor pánikba esnek akkor tudnak csak szerepelni, csak akkor negatívan.
érdekes, hogy nagyon kevés ember marad önmaga.
aki nem borult még ki, minden helyzetben önmaga, az Alekosz és Béci.
Ez szerintem nagyon sokat elárul a jellemekről.
Szerintetek?
Az Olivér csak annyit mondott kezdetektől fogva megvan hogy a zsófi lesz, csak kíváncsiak voltunk ez kiből mit hoz ki
tehát: ők sem számoltak azzal, hogy ilyenek lesznek az emberek!!!!ezt szerintem ő se hitte volna, hogy ennyire beparáznak és csak utálkozni tudnak
mert más megnyilvánulásuk eddig nemigen volt
a Gigitől sem láttam pl eddig még semmi egyéniséget.
csak van.
Hát a Zsófi az nem azért b*szakodott az Alekosszal, mert félt tőle hanem mert ki szeretett volna menni a szüleihez.
Vagyis ezt mondta. :) De az látszott rajta hog nagyon örül neki hogy ki vitte az Alekosz
ő szerintem csak álcázta ezzel mennyire rosszul esik neki, hogy ő párbajozni fog
ez védelmi mechanizmus.
csak mert a szemébe megmondta alekosz mi a véleménye róla.
egyáltalán nem haragudott rá
pl hogy legtöbbször úgy beszél, hogy csámcsog valamin, engem is kiborít
esélye sincs vissza jönni szerintem
semmi egyénisége nincs
hm Tejbetök.
pont ráillik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!