Van valaki aki szereti Gigit és utálja Évát? Úgy beszélgetnék vele :D
Gigi-t hogy lehet szeretni?
Ez nekem magas de nagyon!
Ott megjátssza magát hogy ő a hétköznapjaiban is mos,főz,takarít 5 másodperceként!
nagyon utálom!
en is Gigi parti vagyok :D
Gigi ilyen.. kamerak elott nem lesz kva mert lehet szegyelli, mert nem akarja h egy egesz orszag az o "nyogeset" tegye be csengohangnak ah mondta, es ez normalis is. en pl eleg szemtelen es nagyszaju vagyok az en kornyezetemben, de ha ismeretlenek koze kerulok v ismeretlen helyre akkor megvaltozok. de az is en vagyok. csak minden a korulmenyektol fugg! nem szegyellem a viselkedesemet h neha nagyszaju vagyok, megis masok elott nem jon ki belolem. ennyi lehet lepontozni
de EVA akkor is undorito.. csak kopkod, feltekeny a semmire, onzo mert csak maganak akarja a baratait, felhuzza mindenen az orrat, ha o bant meg mast azt szabad, ha pedig mas bantja meg ot fele annyira akkor vilag vege van...es amikor volt az a nagy veszekedes, mikor Eva kabatba orditott, Jerzy meg Gigi az agyban, akkor Eva hazudott h aztmondta h sose bantotta Jerzyt, mert egesz ejjel piszakltak Anikoval egyutt, plusz ugy beszelt es viselkedett mint egy elmebeteg, akinek elgurultak a gyogyszerei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!