Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Alekosz bekeményít, láttátok...

Alekosz bekeményít, láttátok a holnapi összefoglaló összefoglalóját?

Figyelt kérdés
Jól kiosztotta Bécit is meg Jerzyt is.:):):)
2011. febr. 17. 20:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
33%
Hát ez az:)érthetettlen,hogy vkit szidtok vmiért,mást meg ugyanazért imádtok.
2011. febr. 17. 21:53
 22/31 anonim ***** válasza:
57%
te jerzy nagy barátja lehetsz... :) kár, hogy csak te nem látod, hogy mi a különbség bécibarátod és alekosz viselkedése közt. nem baj.
2011. febr. 17. 22:08
 23/31 anonim ***** válasza:
64%
Szerencsére sokan úgy látják,mint én.Nemcsak ez az 1 fórum van.Amúgy meg nehéz felfogni,h mindenki változik a körülmények hatására?ezért érthetettlen,h Bélát szidjátok,Alekot meg nem.Mindkét fél érthető.
2011. febr. 17. 22:20
 24/31 anonim ***** válasza:
54%
Én azt nem értem, hogy mért kell egy kalap alá venni a viselkedésüket? Teljesen más szituáció. A gyengébbek kedvéért elmagyarázom. Miután Olivér kiment, Bécinek még nagyobb arca lett, mint volt, úgy közlekedik, mint egy kiskirály, és a mellette állóknak is nagyobb hangjuk lett. Jerzy hol volt eddig, csak lapult, aztán hogy Oli nem volt benn, egyből jogot formált arra, hogy kiossza Anikót. Szóval náluk éles váltás volt. Alekosznál viszont nem így történt. Napokig nyelte a másik banda felsőbbrendü viselkedését, beszólásait, és egyszer, mint minden embernél elszakad az a bizonyos cérna. Beszélgetett is Anikóval erről, hogy lépni kell valamit. Hát lépett, és én már vártam is, mert ha csak tűrik, egyre jobban elhatalmasodnak a Béciék. Jól tette, hogy kiosztotta őket, rájuk fért. Na és ezért nem lehet összehasonlítani őket, és ezért van az, hogy Alekosz szinpatikus azért, amiért Béciék nem.
2011. febr. 17. 22:53
 25/31 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Én sem tudtam volna szebben megfogalmazni. :)

2011. febr. 17. 22:57
 26/31 anonim ***** válasza:
Elkéne fogadni,hogy mindenki máshogy látja.Írogathatnánk reggelig.Tartsuk tiszteletben enymás véleményet.Sokan úgy összetudnak veszni,hogy az már nevetséges.Ezt most nem rátok értettem.
2011. febr. 18. 00:04
 27/31 anonim ***** válasza:
52%

"Szerencsére csak itt sztároljátok,ezt az embert!" [ALekoszt]

NA ERRŐL VAN SZÓ! Most megmutatjuk, hogy mindent azért nem engedünk meg! Igenis áldozni fogunk rá, szerintem sokkal többen. Sajnos az RTL fog ebből is profitálni, mert az biztos, hogy most brutál mennyiségű SMS-t fognak kapni, úgyhogy rá kell áldoznunk, én inkább nem iszom annyi kólát, meg nem veszek annyi csoki ebben a hónapban:D de muszáj, hogy kikapjanak a Béciék, akármelyiktől is, persze a legszebb most az lenne, ha egy Gigi vs. pl. Éviből Évi jönne vissza:) Az megtörné a testvéri jólétet és a l'amour jólétet is, ÁÁÁÁÁÁ!:D Remélem több embernek van szíve és nem azt nézik, hogy esetleg a Gigi szexuális bizonyos megvilágításokban, hanem azt, hogy belül rohad.

!!!Szandikát pedig műsorvezetőnek, mert sokkal ügyesebb egy rakat mostaninál!!!

2011. febr. 18. 05:27
 28/31 anonim ***** válasza:
49%
hát csak szavazzatok,teljesen felesleges...én se értem miért nem lehet elfogadni ha valaki nem Alekosz párti,én speciel utálom őt a nyomulásai miatt
2011. febr. 18. 07:57
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem kell Alekosz pártinak lenni, lehet, hogy idióta valamilyen szinten, de a Béci meg egy r0hadék. Inkább szavazok egy jó értelemben vett hülyére - mert nem rosszindulatú(!) -, mint egy r0hadékra:D
2011. febr. 18. 08:47
 30/31 anonim ***** válasza:
Egyébként Béci rajongókra lennék kíváncsi, mert az imént már találkoztunk egy ilyen hozzászólással... Miért szeretitek Bélát? Mert takarít, mert nagyképű, mert kint lop, csal? Mert szegények és neki kell megnyernie a főnyereményt? Csak azt felejti el a fiatalember, hogy mindenki a fődíjért ment oda. Ha egy nyomós indokot tudnátok mondani megköszönném.
2011. febr. 18. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!