Igaz hogy VV Béci már megnyerte a Való Világot? Lent a többi.
2011. febr. 16. 12:03
11/14 anonim válasza:
Na persze hogy előnyös feladatokat adnak a bécinek.....pont hogy ő járt a legrosszabbul mert nem láthatta élőben a barátnőjét.Bár a szerencsén is múlt, de valljuk be ezzel a logikával simán elintézhették volna, hogy az Éva helyett ő találkozzon a csajával.
12/14 anonim válasza:
Na hát ez az. Béci amióta bent van nem is beszélhetett a barátnőjével, csak a barátnője üzent neki a tv-n keresztül.
Viszont Éva, Olivér, és Gombi, láthatta és beszélhetett is a szerelmével, Anikó meg a testvérével. Nem kellene mindent elhinni egyeseknek, de az biztos, hogy minden pletykának a fele igaz.
És ha Béci nyeri akkor, mivan?! Úgy is el lesznek felejtve pár év múlva, hacsak nem lesznek műsorvezetők, vagy színészek, énekesek!
13/14 anonim válasza:
Én azt bírtam, mikor az egyik szavazós műsorban...tán az x factorban pont 50-50%-on állt két versenyző a döntőben. A férjemmel azt hittük, kiesünk a fotelból a röhögéstől...Valaki árulja már el nekem, hogy több percen keresztül ennyi szavazó mellett hogy állhattak mindketten 50 %-on? Egy szavazattal sem volt egyiknek sem több??? Röhögnöm kell megint. Hát ennyit erről a témáról...
14/14 anonim válasza:
Kedves utolsó! Az x-faktorban sose mutatták a szavazás állását, úgyhogy ott nem láthattad. A vv-ben meg nem volt ilyen, hogy egyformán álljanak. Összekevered vmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!